Sojasaucer klassificeres ud fra indholdet af samlet kvælstof / protein i henhold til Japanese Agricultural Standard (JAS). Klassifikationen angiver niveauet af umami, som sojasaucen indeholder. Med 10 g protein per 100 ml er Kikkoman naturligt brygget sojasauce officielt kategoriseret som en sojasauce med “særligt højt indhold”.
Kikkomans globale kvalitetsløfte
Vi har som målsætning at støtte mennesker over hele kloden i at opnå en bedre livsstil og helbred ved hjælp af vores sikre og højkvalitative produkter og ydelser.
Kunden er vores førsteprioritet
Vi lytter til vores kunder og bruger aktivt deres feedback til kontinuerligt at forbedre vores produkter og ydelser.
Vi prioriterer kvalitet, sikkerhed og pålidelighed
Vi stræber konstant efter at udvikle vores produkter og ydelser med fokus på sikkerhed og høj kvalitet, så vi kan opretholde et tillidsfuldt forhold til vores kunder.
Tillid er vores største aktiv
Vores kunders tillid kommer i første række, og vi opretholder den ved at overholde alle gældende love og reglementer. Derudover lægger vi vægt på at kommunikere på en klar og letforståelig måde.
Få mere at vide