Kvalitet er en æressag

Kikkoman sojasauce er noget helt særligt, både når det kommer til smag og duft. Kendsgerningen, at Kikkoman sojasauce nydes i mere end 100 lande og anvendes alsidigt i det internationale køkken, er blot med til at bekræfte dette. Men hvad er det, der gør den så unik?

Sojasaucer klassificeres ud fra indholdet af samlet kvælstof / protein i henhold til Japanese Agricultural Standard (JAS).  Klassifikationen angiver niveauet af umami, som sojasaucen indeholder. Med 10 g protein per 100 ml er Kikkoman naturligt brygget sojasauce officielt kategoriseret som en sojasauce med “særligt højt indhold”.

Klassifikation

Kvælstof g/100 ml

Protein g/100 ml

Særlig højt indhold

>1.50 

>9.38

Højt indhold

>1.35

>8.44

Normalt indhold

>1.20

>7.50

Kikkomans globale kvalitetsløfte

Vi har som målsætning at støtte mennesker over hele kloden i at opnå en bedre livsstil og helbred ved hjælp af vores sikre og højkvalitative produkter og ydelser.

1.

Kunden er vores førsteprioritet

Vi lytter til vores kunder og bruger aktivt deres feedback til kontinuerligt at forbedre vores produkter og ydelser.

2.

Vi prioriterer kvalitet, sikkerhed og pålidelighed

Vi stræber konstant efter at udvikle vores produkter og ydelser med fokus på sikkerhed og høj kvalitet, så vi kan opretholde et tillidsfuldt forhold til vores kunder.

3.

Tillid er vores største aktiv

Vores kunders tillid kommer i første række, og vi opretholder den ved at overholde alle gældende love og reglementer. Derudover lægger vi vægt på at kommunikere på en klar og letforståelig måde.

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.