

Karryret med blomkål, cashewnødder og spinat med ris
Denne duftende og milde karryret med blomkål og spinat kombineret med ris og nødder sørger for en mundvandsfremkaldende blanding af smage og teksturer. Den er perfekt til en sund og lækker frokost på arbejdet.
Fremgangsmåde
Step 1

3 tomater – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 løg – 1 fed hvidløg – 1 tsk. karrypasta – 50 g spinat – 120 ml vand – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt
Blancher og flå tomaterne. Skær dem derefter i tern. Hak og steg løget i Kikkoman sesamolie. Tilsæt hvidløg og karrypasta, og bland det hele sammen. Tilsæt derefter spinat, tomater, vand og Kikkoman sojasauce med mindre salt.
Step 2

200 g blomkål – 250 ml kokosmælk
Skær blomkålen ud i buketter. Tilsæt blomkål og kokosmælk til saucen. Læg låg på og kog i 10 minutter.
Step 3

40 g cashewnødder – 100 g ris – 1 bundt koriander
Rist cashewnødderne på en tør pande.
Kog risen og læg den i madpakkerne. Hæld karrysaucen over risen og drys med de ristede nødder og frisk koriander.
Tip:
For en mere krydret ret kan du anvende mere karrypasta eller smage retten til med en smule chili.
Opskrifts-ID: 1325
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide