Karryret med blomkål, cashewnødder og spinat med ris
Karryret med blomkål, cashewnødder og spinat med ris

Karryret med blomkål, cashewnødder og spinat med ris

Samlet tid20 min.
10 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Denne duftende og milde karryret med blomkål og spinat kombineret med ris og nødder sørger for en mundvandsfremkaldende blanding af smage og teksturer. Den er perfekt til en sund og lækker frokost på arbejdet.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
1 
løg
1 
fed hvidløg
1 tsk.
karrypasta
3 
tomater
50 g
spinat
120 ml
vand
200 g
blomkål
250 ml
kokosmælk
40 g
cashewnødder
100 g
ris
1 bundt
koriander
Næringsindhold:2022 kJ / 483 kcal
35,5 gFedt
13 gProtein
31,7 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

3  tomater – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1  løg – 1  fed hvidløg – 1 tsk. karrypasta – 50 g spinat – 120 ml vand – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Blancher og flå tomaterne. Skær dem derefter i tern. Hak og steg løget i Kikkoman sesamolie. Tilsæt hvidløg og karrypasta, og bland det hele sammen. Tilsæt derefter spinat, tomater, vand og Kikkoman sojasauce med mindre salt. 

Step 2

200 g blomkål – 250 ml kokosmælk

Skær blomkålen ud i buketter. Tilsæt blomkål og kokosmælk til saucen. Læg låg på og kog i 10 minutter. 

Step 3

40 g cashewnødder – 100 g ris – 1 bundt koriander

Rist cashewnødderne på en tør pande. 
Kog risen og læg den i madpakkerne. Hæld karrysaucen over risen og drys med de ristede nødder og frisk koriander. 

Tip:

For en mere krydret ret kan du anvende mere karrypasta eller smage retten til med en smule chili.

Opskrifts-ID: 1325

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

3 tomater – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 løg – 1 fed hvidløg – 1 tsk. karrypasta – 50 g spinat – 120 ml vand – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Blancher og flå tomaterne. Skær dem derefter i tern. Hak og steg løget i Kikkoman sesamolie. Tilsæt hvidløg og karrypasta, og bland det hele sammen. Tilsæt derefter spinat, tomater, vand og Kikkoman sojasauce med mindre salt. 

200 g blomkål – 250 ml kokosmælk

Skær blomkålen ud i buketter. Tilsæt blomkål og kokosmælk til saucen. Læg låg på og kog i 10 minutter. 

40 g cashewnødder – 100 g ris – 1 bundt koriander

Rist cashewnødderne på en tør pande. 
Kog risen og læg den i madpakkerne. Hæld karrysaucen over risen og drys med de ristede nødder og frisk koriander. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.