Flæskestegssandwich med flæskesteg i sojamarinade
Flæskestegssandwich på en lidt anden måde, end du kender den. Men vi lover dig, det smager herligt!
Fremgangsmåde
Step 1
Flæskesteg
Tænd ovnen på 220 grader alm ovn.
Tør stegen af med køkkenrulle, og placer den på en rist over et fad eller en bageplade, som du fylder vand i. Sørg for, at stegen er nivelleret, evt. ved at bruge sølvpapirskugler under stegen.
Sæt stegen i ovnen.
Step 2
Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – Appelsin – Ingefær – Honning – Brun farin
Miks imens ingredienserne til marinaden, og pisk dem godt sammen. Åbn ovnen, og pensl sværen gavmildt med marinaden. Det gør du hvert 20. minut, indtil stegen er færdig, det tager cirka 1,5 time afhængigt af størrelsen. Tag ud af ovnen og lad den køle lidt af, inden du skærer skiver af den.
Step 3
Æble – Rød spidskål – Syltede agurker – Mayonnaise – Sennep – Sriracha efter smag – Briocheboller
Skær æbler i tynde skiver, og hak spidskål fint.
Varm bollerne til sandwichen, og smør dem med sennep, mayonnaise og sriracha. Giv to gavmilde skiver steg, og kom æbler, spidskål og syltede agurker ved. Server straks.
Opskrifts-ID: 1342
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide