![Grillede tunspyd](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/c/0/csm_671-recipe-page-gegrillte-thunfischspiesse__mobile_4205d8ae7e.webp)
![Grillede tunspyd](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/c/7/csm_671-recipe-page-gegrillte-thunfischspiesse__desktop_9438e049b7.webp)
Grillede tunspyd
Fremgangsmåde
Step 1
Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål. Tilsæt Kikkoman BBQ-sauce og 2 spsk. citronsaft, og bland det hele sammen. Skær tunen i 2 cm store stykker, læg dem i saucen, rør rundt, og lad dem marinere i 10 minutter, idet de vendes af og til. Sæt tunstykkerne på spyd.
Step 2
Skyl de små cherrytomater, og sæt også tomaterne på spyd. Pensl med olivenolie. Pil forårsløgene, og skyl og hak korianderen.
Step 3
Læg tunspyddene på grillen, kort før de skal serveres, og lad dem grille i 5 minutter, mens de vendes flere gange.
Step 4
Læg tomatspyddene og forårsløgene på grillen sammen med tunspyddene, og lad dem grille i 2 minutter på begge sider.
Step 5
Anret tunspyddene, tomatspyddene og forårsløgene på tallerkener, drys med salt og peber, og server det hele straks.
Opskrifts-ID: 671
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide