Grillede tunspyd
Grillede tunspyd

Grillede tunspyd

Samlet tid17 min.
15 min.Tilberedningstid
2 min.Marineringstid

Ingredienser

4 Portioner
20 g
frisk ingefær
1 
citron
2 
skiver tun à 150 g, 2 cm tykke
200 g
cherrytomater i forskellige farver
1 spsk.
olivenolie
8 
forårsløg, den hvide og lyse del
1 
stilk koriander
salt og peber

Fremgangsmåde

Step 1

Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål. Tilsæt Kikkoman BBQ-sauce og 2 spsk. citronsaft, og bland det hele sammen. Skær tunen i 2 cm store stykker, læg dem i saucen, rør rundt, og lad dem marinere i 10 minutter, idet de vendes af og til. Sæt tunstykkerne på spyd.

Step 2

Skyl de små cherrytomater, og sæt også tomaterne på spyd. Pensl med olivenolie. Pil forårsløgene, og skyl og hak korianderen.

Step 3

Læg tunspyddene på grillen, kort før de skal serveres, og lad dem grille i 5 minutter, mens de vendes flere gange.

Step 4

Læg tomatspyddene og forårsløgene på grillen sammen med tunspyddene, og lad dem grille i 2 minutter på begge sider.

Step 5

Anret tunspyddene, tomatspyddene og forårsløgene på tallerkener, drys med salt og peber, og server det hele straks.

Opskrifts-ID: 671

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål. Tilsæt Kikkoman BBQ-sauce og 2 spsk. citronsaft, og bland det hele sammen. Skær tunen i 2 cm store stykker, læg dem i saucen, rør rundt, og lad dem marinere i 10 minutter, idet de vendes af og til. Sæt tunstykkerne på spyd.

Skyl de små cherrytomater, og sæt også tomaterne på spyd. Pensl med olivenolie. Pil forårsløgene, og skyl og hak korianderen.

Læg tunspyddene på grillen, kort før de skal serveres, og lad dem grille i 5 minutter, mens de vendes flere gange.

Læg tomatspyddene og forårsløgene på grillen sammen med tunspyddene, og lad dem grille i 2 minutter på begge sider.

Anret tunspyddene, tomatspyddene og forårsløgene på tallerkener, drys med salt og peber, og server det hele straks.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.