Bowl med linser og bagt græskar
En fornøjelse for både øjne og mund – denne farverige og appetitvækkende ret forener bagt græskar og linser med velduftende krydderier og grøntsager. Måltidet vinder på både smag og udseende og er ideelt til en sund frokost!
Fremgangsmåde
Step 1
100 g kogte røde linser – ½ hokkaido-græskar – 1 spsk. olivenolie – ½ tsk. peber – ½ tsk. stødt ingefær – ½ tsk. stødt spidskommen
Læg linserne i en madkasse. Skær græskar i skiver og vend dem i olivenolie, peber, ingefær og spidskommen. Bag dem ved 200°C i 25 minutter.
Step 2
½ gul peberfrugt – 2 tomater – 2 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. cidereddike – 1 tsk. honning – 1 spsk. frisk koriander
Skær peberfrugt og tomater i skiver. Bland ingredienserne til saucen sammen. Server linserne med saucen, det bagte græskar og grøntsager på toppen.
Opskrifts-ID: 1313
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide