Kyllingebryst med teriyaki og paprika, bagt med cherrytomater
Tilføjelsen af teriyaki-sauce sammen med ristet hvidløg giver både en flot glace og lækker smag til det møre kyllingebryst. Bagte tomater og perlebyg fuldender retten.
Fremgangsmåde
Step 1
2 spsk. citronsaft – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. olivenolie – 0,33 tsk. sød paprikapulver – 0,33 tsk. stærk paprikapulver – 2 små kyllingebryster (ca. 360 g)
Bland citronsaft, Kikkoman sojasauce, 1 spsk. olivenolie, sødt og stærkt paprikapulver sammen i en skål. Tilsæt kyllingebrysterne og vend dem, så marinaden dækker kødet. Stil skålen i køleskabet i 1 time.
Step 2
1 spsk. olivenolie
Tænd ovnen og forvarm den til 180 grader (hvis du bruger varmluft, så kun 170 grader). Smør et ovnfast fad med 1 spsk. olie og læg kyllingebrysterne heri. Dæk fadet til med et låg eller folie. Stil fadet i den forvarmede ovn og tilbered kødet i 30 minutter.
Step 3
2 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg – 300 g cherrytomater
Når de 30 minutter er gået, fjern låget og hæld teriyaki sauce med hvidløg over kyllingebrysterne. Læg derefter cherrytomaterne rundt omkring dem. Bag dem i yderligere 10 minutter uden låg.
Step 4
120 g perlebyg eller bygkerner
Kog i mellemtiden perlebyg eller bygkerner i saltet vand, jævnfør pakkens anvisninger.
Step 5
Læg alle elementer på en tallerken og server retten.
Tip:
Cherrytomaterne vil være meget varme indeni, efter de er blevet bagt. De kan med fordel køle af i 5 minutter inden servering.
Opskrifts-ID: 1171
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide