Kyllingebryst med teriyaki og paprika, bagt med cherrytomater
Kyllingebryst med teriyaki og paprika, bagt med cherrytomater

Kyllingebryst med teriyaki og paprika, bagt med cherrytomater

Samlet tid110 min.
10 min.Arbejdstid
40 min.Tilberedningstid
60 min.Marineringstid

Tilføjelsen af teriyaki-sauce sammen med ristet hvidløg giver både en flot glace og lækker smag til det møre kyllingebryst. Bagte tomater og perlebyg fuldender retten.

Ingredienser

2 Portioner
2 spsk.
citronsaft
2 spsk.
olivenolie
 ⅓ tsk.
sød paprikapulver
 ⅓ tsk.
stærk paprikapulver
2 
små kyllingebryster (ca. 360 g)
300 g
cherrytomater
120 g
perlebyg eller bygkerner
Næringsindhold:2336 kJ / 558 kcal
14,7 gFedt
49,9 gProtein
55,3 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2 spsk. citronsaft – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. olivenolie – 0,33 tsk. sød paprikapulver – 0,33 tsk. stærk paprikapulver – 2  små kyllingebryster (ca. 360 g)

Bland citronsaft, Kikkoman sojasauce, 1 spsk. olivenolie, sødt og stærkt paprikapulver sammen i en skål. Tilsæt kyllingebrysterne og vend dem, så marinaden dækker kødet. Stil skålen i køleskabet i 1 time.

Step 2

1 spsk. olivenolie

Tænd ovnen og forvarm den til 180 grader (hvis du bruger varmluft, så kun 170 grader). Smør et ovnfast fad med 1 spsk. olie og læg kyllingebrysterne heri. Dæk fadet til med et låg eller folie. Stil fadet i den forvarmede ovn og tilbered kødet i 30 minutter.

Step 3

2 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg300 g cherrytomater

Når de 30 minutter er gået, fjern låget og hæld teriyaki sauce med hvidløg over kyllingebrysterne. Læg derefter cherrytomaterne rundt omkring dem. Bag dem i yderligere 10 minutter uden låg.

Step 4

120 g perlebyg eller bygkerner

Kog i mellemtiden perlebyg eller bygkerner i saltet vand, jævnfør pakkens anvisninger.

Step 5

Læg alle elementer på en tallerken og server retten.

Tip:

Cherrytomaterne vil være meget varme indeni, efter de er blevet bagt. De kan med fordel køle af i 5 minutter inden servering.

Opskrifts-ID: 1171

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 spsk. citronsaft – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. olivenolie – 0,33 tsk. sød paprikapulver – 0,33 tsk. stærk paprikapulver – 2 små kyllingebryster (ca. 360 g)

Bland citronsaft, Kikkoman sojasauce, 1 spsk. olivenolie, sødt og stærkt paprikapulver sammen i en skål. Tilsæt kyllingebrysterne og vend dem, så marinaden dækker kødet. Stil skålen i køleskabet i 1 time.

1 spsk. olivenolie

Tænd ovnen og forvarm den til 180 grader (hvis du bruger varmluft, så kun 170 grader). Smør et ovnfast fad med 1 spsk. olie og læg kyllingebrysterne heri. Dæk fadet til med et låg eller folie. Stil fadet i den forvarmede ovn og tilbered kødet i 30 minutter.

2 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg300 g cherrytomater

Når de 30 minutter er gået, fjern låget og hæld teriyaki sauce med hvidløg over kyllingebrysterne. Læg derefter cherrytomaterne rundt omkring dem. Bag dem i yderligere 10 minutter uden låg.

120 g perlebyg eller bygkerner

Kog i mellemtiden perlebyg eller bygkerner i saltet vand, jævnfør pakkens anvisninger.

Læg alle elementer på en tallerken og server retten.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.