Varm couscous med citrussvampe og granatæble

Samlet tid 20 min.

Det lyder måske som en usædvanlig kombination, men svampe, couscous og granatæble skaber tilsammen en eksplosiv smagsoplevelse!

Ingredienser

4 Portioner
200 g
couscous
500 g
svampe
1 spsk.
klaret smør
1 
granatæble
4 
stængler frisk mynte
skal og saft fra 1 lime
Næringsindhold: 1186 kJ  /  283 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Pil svampene, skær dem i halve, dryp med limesaft og Ponzu citrus soy sauce, tilsæt skal og bland det hele sammen.

Step 2

Smelt smørret i en panden, og steg svampene, til de er gyldne.

Step 3

Hæld couscous i en skål, hæld et glas kogende vand over (følg instruktionerne på pakken), læg låg på, og lad det stå i 5 minutter. Rør det igennem med en gaffel. Det er nu klart til at blive blandet sammen med granatæble og hakket mynte.

Step 4

Serveres med de varme svampe.

Opskrifts-ID: 879

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pil svampene, skær dem i halve, dryp med limesaft og Ponzu citrus soy sauce, tilsæt skal og bland det hele sammen.

Smelt smørret i en panden, og steg svampene, til de er gyldne.

Hæld couscous i en skål, hæld et glas kogende vand over (følg instruktionerne på pakken), læg låg på, og lad det stå i 5 minutter. Rør det igennem med en gaffel. Det er nu klart til at blive blandet sammen med granatæble og hakket mynte.

Serveres med de varme svampe.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.