Varm couscous med citrussvampe og granatæble
Det lyder måske som en usædvanlig kombination, men svampe, couscous og granatæble skaber tilsammen en eksplosiv smagsoplevelse!
Fremgangsmåde
Step 1
Pil svampene, skær dem i halve, dryp med limesaft og Ponzu citrus soy sauce, tilsæt skal og bland det hele sammen.
Step 2
Smelt smørret i en panden, og steg svampene, til de er gyldne.
Step 3
Hæld couscous i en skål, hæld et glas kogende vand over (følg instruktionerne på pakken), læg låg på, og lad det stå i 5 minutter. Rør det igennem med en gaffel. Det er nu klart til at blive blandet sammen med granatæble og hakket mynte.
Step 4
Serveres med de varme svampe.
Opskrifts-ID: 879
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide