GMO – Nej tak!

Nu til dags er folk meget bevidste om, hvad de putter i munden. For mange af vores kunder det et must, at maden er fri for genetisk modificerede organismer (GMO), og det samme gælder for os. Vi er meget opmærksomme på de ingredienser, vi bruger i vores naturligt brygget sojasauce. Jo mere naturligt, desto bedre!

Kikkoman anvender kun sojabønner, der er ”GMO-fri, hvilket er et klart kvalitetsstempel. Vi lægger stor vægt på kvaliteten og oprindelsen af vores råvarer samt vores naturlige fremstillingsprocesser. Faktisk er det vores førsteklasses råvarer, der giver Kikkoman sojasauce sin karakteristiske smag. Vi anvender ingen kunstige tilsætningsstoffer i vores saucer.

Etiketten afslører kvaliteten

I EU er alle fødevarer, råvarer eller tilsætningsstoffer, der indeholder eller er fremstillet af GMO-planter, underlagt en mærkningspligt. Disse kan identificeres på ingredienslisten eller på etiketten med ordene ”genetisk modificeret” eller ”fremstillet af genetisk modificeret”. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne mærkningspligt ikke gælder for animalske produkter såsom kød, mælk eller æg.

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.