Rød og grøn pesto pasta med tomat og avocado

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 25 min.
15 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Nem vegetarisk pasta opskrift serveret med en grøn avocado-pesto og en rød tomat- og timian-pesto.

Ingredienser

4 Portioner
350 g
pasta, f.eks. spaghetti

Til avocado-pesto

1 
stor moden avocado
Et par basilikumblade
1 
fed hvidløg
30 g
mandler
30 g
frisk revet parmesan
2 spsk.
olivenolie
Lidt citron- eller limesaft
Salt, friskkværnet peber

Til tomat timian-pestoen

40 g
soltørrede tomater
30 g
frisk revet parmesan
30 g
ristede pinjekerner
Lidt timianblade
2 tsk.
tomatpuré
2 spsk.
olivenolie
Friskkværnet peber
Næringsindhold: 3023 kJ  /  719 kcal
35,8 g Fedt
22,1 g Protein
76,7 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Til avocado-pestoen halveres avocadoen, sten og frugtkød fjernes. Skyl basilikum og pil hvidløget.

Step 2

Blend basilikum, hvidløg, avocado, mandler, parmesanost, olivenolie og citron- eller limesaft. Smag pestoen til med salt, peber og mirin.

Step 3

For at lave tomat-timian-pestoen pureres tomater, parmesan, pinjekerner, timian, tomatpuré og olivenolie og smages til med sojasauce, peber og mirin. 

Step 4

Kog pastaen efter pakkens anvisninger og servèr den med de to pestoer. 

Tip

For at opnå en ekstra luftig konsistens kan du blande pestoen med lidt af det kogende vand fra pastaen.

Pynt med ristede grøntsagstern (f.eks. squash, aubergine, peberfrugt) og/eller med friske krydderurter.  

Opskrifts-ID: 1030

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Til avocado-pestoen halveres avocadoen, sten og frugtkød fjernes. Skyl basilikum og pil hvidløget.

Blend basilikum, hvidløg, avocado, mandler, parmesanost, olivenolie og citron- eller limesaft. Smag pestoen til med salt, peber og mirin.

For at lave tomat-timian-pestoen pureres tomater, parmesan, pinjekerner, timian, tomatpuré og olivenolie og smages til med sojasauce, peber og mirin. 

Kog pastaen efter pakkens anvisninger og servèr den med de to pestoer. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.