

Rød og grøn pesto pasta med tomat og avocado
Nem vegetarisk pasta opskrift serveret med en grøn avocado-pesto og en rød tomat- og timian-pesto.
Ingredienser
Til avocado-pesto
Til tomat timian-pestoen
Fremgangsmåde
Step 1
Til avocado-pestoen halveres avocadoen, sten og frugtkød fjernes. Skyl basilikum og pil hvidløget.
Step 2
Blend basilikum, hvidløg, avocado, mandler, parmesanost, olivenolie og citron- eller limesaft. Smag pestoen til med salt, peber og mirin.
Step 3
For at lave tomat-timian-pestoen pureres tomater, parmesan, pinjekerner, timian, tomatpuré og olivenolie og smages til med sojasauce, peber og mirin.
Step 4
Kog pastaen efter pakkens anvisninger og servèr den med de to pestoer.
Tip
For at opnå en ekstra luftig konsistens kan du blande pestoen med lidt af det kogende vand fra pastaen.
Pynt med ristede grøntsagstern (f.eks. squash, aubergine, peberfrugt) og/eller med friske krydderurter.
Opskrifts-ID: 1030
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide