Wraps med enokisvampe og bacon
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 220°C (varmluftsovn 180°C/gas trin 7). Læg bagepapir på en flad bageplade.
Step 2
Rul svampene ind i baconskiverne, så den øverste ende af svampene rager ud. Efter behov kan rullerne holdes sammen med en kødnål/tandstikker. Læg wrapsene på bagepladen.
Step 3
Bland ahornsirup og sojasauce sammen. Pensl wrapsene godt med glaseringen, og bag dem i 10 minutter i den forvarmede ovn. Sørg for, at væden fra baconen kan løbe fra, så baconen bliver brun og sprød. Pensl med glaseringen igen, og bag videre i 10-15 minutter, til baconen er mør, karamelliseret og gylden.
Step 4
Tag kødnålene/tandstikkerne ud, og pensl med et sidste lag glasering. Drys med sesam, og stil wrapsene i ovnen igen i nogle minutter for at riste sesamfrøene. Serveres straks.
Opskrifts-ID: 59
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide