

Gryderet med svinekød og yuzu ponzu
Imponer dine gæster med denne lækre ret, hvor pikant svinekød i ponzu og kraftfulde rødbeder forenes i en symfoni af smage. Kødet simrer i en syrlig ponzu-yuzu-sauce, der mørner kødet til perfektion. Retten vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk.
Fremgangsmåde
Step 1

500 g svineskulder – Vand (nok til at dække kødet i en gryde)
Skær svineboven i mundrette tern (3-4 cm), læg dem i en gryde og dæk med vand. Hæld vand i en gryde og læg svineskulderen i vandet. Bring vandet i kog ved høj varme og fjern straks svinekødet, så snart vandet koger.
Step 2

2 bladselleristilke – 1 løg – 1 fed hvidløg – 1 tsk. olivenolie
Opvarm olien i en anden dyb gryde. Tilsæt hvidløg, og når det begynder at dufte, tilsættes de hakkede grøntsager. Det hele steges ved middel varme.
Step 3

400 ml vand – 50 ml Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft – 4 små, kogte rødbeder, skåret i tern på 2 cm – 2 laurbærblade – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 nip sort peber
Læg svinekød, rødbeder, laurbærblade, Kikkoman ponzu yuzu sojasauce og vand i gryden med hvidløg, løg og bladselleri. Læg låg på gryden og lad det hele simre i 1 time. Smag til med Kikkoman sojasauce og sort peber. Pynt retten med en smule bredbladet persille.
Tip:
Serveres med brød eller ris
Opskrifts-ID: 1298
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide