Gryderet med svinekød og yuzu ponzu
Gryderet med svinekød og yuzu ponzu

Gryderet med svinekød og yuzu ponzu

Samlet tid70 min.
5 min.Arbejdstid
65 min.Tilberedningstid

Imponer dine gæster med denne lækre ret, hvor pikant svinekød i ponzu og kraftfulde rødbeder forenes i en symfoni af smage. Kødet simrer i en syrlig ponzu-yuzu-sauce, der mørner kødet til perfektion. Retten vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk.

Ingredienser

2 Portioner
500 g
svineskulder
Vand (se mængde nedenfor)
4 
små, kogte rødbeder
2 
bladselleristilke
1 
løg, hakket
1 
fed hvidløg
2 
laurbærblade
1 spsk.
olivenolie
1 nip
sort peber
Lidt italiensk bredbladet persille

Fremgangsmåde

Step 1

500 g svineskulder – Vand (nok til at dække kødet i en gryde)

Skær svineboven i mundrette tern (3-4 cm), læg dem i en gryde og dæk med vand. Hæld vand i en gryde og læg svineskulderen i vandet. Bring vandet i kog ved høj varme og fjern straks svinekødet, så snart vandet koger.

Step 2

2  bladselleristilke – 1  løg – 1  fed hvidløg – 1 tsk. olivenolie

Opvarm olien i en anden dyb gryde. Tilsæt hvidløg, og når det begynder at dufte, tilsættes de hakkede grøntsager. Det hele steges ved middel varme.

Step 3

400 ml vand – 50 ml Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft4  små, kogte rødbeder, skåret i tern på 2 cm – 2  laurbærblade – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip sort peber

Læg svinekød, rødbeder, laurbærblade, Kikkoman ponzu yuzu sojasauce og vand i gryden med hvidløg, løg og bladselleri. Læg låg på gryden og lad det hele simre i 1 time. Smag til med Kikkoman sojasauce og sort peber. Pynt retten med en smule bredbladet persille.

Tip:

Serveres med brød eller ris

Opskrifts-ID: 1298

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

500 g svineskulder – Vand (nok til at dække kødet i en gryde)

Skær svineboven i mundrette tern (3-4 cm), læg dem i en gryde og dæk med vand. Hæld vand i en gryde og læg svineskulderen i vandet. Bring vandet i kog ved høj varme og fjern straks svinekødet, så snart vandet koger.

2 bladselleristilke – 1 løg – 1 fed hvidløg – 1 tsk. olivenolie

Opvarm olien i en anden dyb gryde. Tilsæt hvidløg, og når det begynder at dufte, tilsættes de hakkede grøntsager. Det hele steges ved middel varme.

400 ml vand – 50 ml Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft4 små, kogte rødbeder, skåret i tern på 2 cm – 2 laurbærblade – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip sort peber

Læg svinekød, rødbeder, laurbærblade, Kikkoman ponzu yuzu sojasauce og vand i gryden med hvidløg, løg og bladselleri. Læg låg på gryden og lad det hele simre i 1 time. Smag til med Kikkoman sojasauce og sort peber. Pynt retten med en smule bredbladet persille.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.