Fusilli med ostesauce og sojasauce-bolognese

Samlet tid 45 min.
45 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

Sojasauce-bolognese:

200 g
blandet hakkekød
1 spsk.
olivenolie
200 ml
hønsebouillon
2 spsk.
sukker
3 tsk.
kartoffelmel
Friskkværnet sort peber

Ostesauce og pasta:

240 g
fusilli (pastaskruer)
2 ½ 
stilke basilikum
400 g
grønne asparges (ca. 8 stk.)
80 g
cherrytomater (ca. 8 stk.)
2 
skalotteløg
2 spsk.
olivenolie
80 ml
hvidvin
80 g
gorgonzola
160 ml
hønsebouillon
160 g
fløde
Friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

Step 1

Sojasauce-bolognese: Varm olivenolien op på en dyb pande, og svits hakkekødet. Tilsæt hønsebouillon, sojasauce og sukker, og lad det hele småkoge et øjeblik. Rør en jævning af kartoffelmel og 4 tsk. koldt vand, hæld jævningen i saucen, og kog den hurtigt op. Smag til med peber, og hold saucen varm.

Step 2

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl basilikummen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem fint.

Step 3

Ostesauce: Skyl aspargesene, skræl den nederste tredjedel, og skær aspargesene i 3-4 cm lange stykker på skrå. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Pil skalotteløgene, og skær dem i tern.

Step 4

Varm 1 spsk. olie op på en pande, og svits aspargesene og tomaterne kort. Tag grøntsagerne af panden, og hold dem varme. Varm resten af olien op på panden, og svits skalotteløgene. Tilsæt hvidvinen, og lad den koge op. Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og bland gorgonzola, hønsebouillon og fløde i saucen. Lad gorgonzolaen smelte, og smag saucen til med peber.

Step 5

Bland den kogte pasta og de stegte tomater og asparges sammen med ostesaucen, og anret det hele på fire tallerkener. Fordel sojasauce-bolognesen ovenpå, og drys med peber og basilikum inden servering.

Opskrifts-ID: 100

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Sojasauce-bolognese: Varm olivenolien op på en dyb pande, og svits hakkekødet. Tilsæt hønsebouillon, sojasauce og sukker, og lad det hele småkoge et øjeblik. Rør en jævning af kartoffelmel og 4 tsk. koldt vand, hæld jævningen i saucen, og kog den hurtigt op. Smag til med peber, og hold saucen varm.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl basilikummen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem fint.

Ostesauce: Skyl aspargesene, skræl den nederste tredjedel, og skær aspargesene i 3-4 cm lange stykker på skrå. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Pil skalotteløgene, og skær dem i tern.

Varm 1 spsk. olie op på en pande, og svits aspargesene og tomaterne kort. Tag grøntsagerne af panden, og hold dem varme. Varm resten af olien op på panden, og svits skalotteløgene. Tilsæt hvidvinen, og lad den koge op. Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og bland gorgonzola, hønsebouillon og fløde i saucen. Lad gorgonzolaen smelte, og smag saucen til med peber.

Bland den kogte pasta og de stegte tomater og asparges sammen med ostesaucen, og anret det hele på fire tallerkener. Fordel sojasauce-bolognesen ovenpå, og drys med peber og basilikum inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.