Opbevar din sojasauce korrekt

Vi bliver ofte spurgt, hvor længe Kikkoman naturligt brygget sojasauce kan holde sig, og hvordan man bedst opbevarer en åbnet flaske for at bevare den lækre smag helt til sidst. Hvis du blot husker en enkel ting, er der intet til hinder for, at du kan nyde din sojasauce i lang tid.

Holdbarhedsdatoen på flaskens etiket eller låg fortæller dig, hvor længe du kan benytte saucen til madlavning, dips, marinader og som krydderi i din mad.

Når flasken er blevet åbnet, er det bedst at opbevare den i køleskabet. På den måde sikrer du, at Kikkoman naturligt brygget sojasauce bevarer sin kvalitet så længe som muligt. Så snart flasken er blevet åbnet, vil væsken komme i kontakt med ilt og oxidere, hvilket kan resultere i en  mørkere farve. Ved at opbevare sojasauce ved en lav temperatur kan denne reaktion bremses, så du fortsat kan nyde den fulde smag af sojaen.

Kikkoman naturligt brygget sojasauce kan holde sig i flere måneder. For at bevare smagen anbefaler vi at opbevare dispenserflasken i køleskabet efter åbning. Inden saucen kan hældes ud af flasken, skal det indvendige plastdæksel under låget fjernes. Vi anbefaler at genanvende dette dæksel, når flasken opbevares, da det sikrer, at saucens smag bevares i lang tid.

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.