Wokret med oksekød, broccoli og nudler
Denne hurtige og smagsfyldte wokret kombinerer syrligheden fra tataki-marineret oksekød med farverige grøntsager og nudler til en sund ret.
Ingredienser
Marinade:
Wokret:
Pynt:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kødet i strimler. Pres hvidløget i en hvidløgspresser, og hæld det ned til oksekødet i en skål. Tilsæt Kikkoman sojasauce, honning, risvin og Kikkoman sesamolie, og bland det hele godt sammen. Lad kødet marinere i mindst 30 minutter.
Step 2
Skær broccolien i mindre buketter. Hak hvidløg og ingefær. Skær bønnerne i stykker på 2-3 cm. Hak den hvide del af forårsløget fint, og skær den grønne del i 2-3 cm store stykker. Hak den friske koriander, og stil det hele til side.
Step 3
Opvarm en smule olie i en wok. Tag kødet op af marinaden og dup det tørt. Læg det i wokken og steg det, indtil kødet begynder at brune. Tilsæt hvidløg, ingefær og den hvide del af forårsløget, og bland det hele sammen. Efter 1 minut tilsættes broccoli og de grønne bønner, og det hele steges i ca. 1 minut. Tilsæt de forkogte nudler, og bland det hele sammen. Til sidst tilsættes den grønne del af forårsløget, hakket koriander, ristede sesamfrø og Kikkoman sojasauce, og det hele blandes sammen.
Tip:
Retten kan efter ønske serveres med kogte ris.
Opskrifts-ID: 1399
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide