Wokret med oksekød, broccoli og nudler
Wokret med oksekød, broccoli og nudler

Wokret med oksekød, broccoli og nudler

5 1 Bedømmelse
Samlet tid60 min.
15 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid
30 min.Marineringstid

Denne hurtige og smagsfyldte wokret kombinerer syrligheden fra tataki-marineret oksekød med farverige grøntsager og nudler til en sund ret.

Ingredienser

2 Portioner

Marinade:

300 g
oksefilet
2 
fed hvidløg
1 tsk.
honning
50 ml
risvin eller sake

Wokret:

250 g
forkogte hvedenudler
250 g
broccoli
3 
fed hvidløg
2 ½ cm
frisk ingefær
100 g
grønne bønner (blancherede)
1 spsk.
ristede sesamfrø
 ½ bundt
frisk koriander
1 bundt
forårsløg
Stegeolie (f.eks. rapsolie)

Pynt:

Ristede cashewnødder (valgfrit)
Næringsindhold:4876 kJ / 1164 kcal
39 gFedt
60 gProtein
143 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kødet i strimler. Pres hvidløget i en hvidløgspresser, og hæld det ned til oksekødet i en skål. Tilsæt Kikkoman sojasauce, honning, risvin og Kikkoman sesamolie, og bland det hele godt sammen. Lad kødet marinere i mindst 30 minutter.

Step 2

Skær broccolien i mindre buketter. Hak hvidløg og ingefær. Skær bønnerne i stykker på 2-3 cm. Hak den hvide del af forårsløget fint, og skær den grønne del i 2-3 cm store stykker. Hak den friske koriander, og stil det hele til side.

Step 3

Opvarm en smule olie i en wok. Tag kødet op af marinaden og dup det tørt. Læg det i wokken og steg det, indtil kødet begynder at brune. Tilsæt hvidløg, ingefær og den hvide del af forårsløget, og bland det hele sammen. Efter 1 minut tilsættes broccoli og de grønne bønner, og det hele steges i ca. 1 minut. Tilsæt de forkogte nudler, og bland det hele sammen. Til sidst tilsættes den grønne del af forårsløget, hakket koriander, ristede sesamfrø og Kikkoman sojasauce, og det hele blandes sammen.

Tip:

Retten kan efter ønske serveres med kogte ris.

Opskrifts-ID: 1399

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kødet i strimler. Pres hvidløget i en hvidløgspresser, og hæld det ned til oksekødet i en skål. Tilsæt Kikkoman sojasauce, honning, risvin og Kikkoman sesamolie, og bland det hele godt sammen. Lad kødet marinere i mindst 30 minutter.

Skær broccolien i mindre buketter. Hak hvidløg og ingefær. Skær bønnerne i stykker på 2-3 cm. Hak den hvide del af forårsløget fint, og skær den grønne del i 2-3 cm store stykker. Hak den friske koriander, og stil det hele til side.

Opvarm en smule olie i en wok. Tag kødet op af marinaden og dup det tørt. Læg det i wokken og steg det, indtil kødet begynder at brune. Tilsæt hvidløg, ingefær og den hvide del af forårsløget, og bland det hele sammen. Efter 1 minut tilsættes broccoli og de grønne bønner, og det hele steges i ca. 1 minut. Tilsæt de forkogte nudler, og bland det hele sammen. Til sidst tilsættes den grønne del af forårsløget, hakket koriander, ristede sesamfrø og Kikkoman sojasauce, og det hele blandes sammen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.