Kyllingevinger med soja og honning

Samlet tid 105 min.
20 min. Arbejdstid
60 min. Marineringstid
25 min. Tilberedningstid

Saftige og klæbrige barbecue-kyllingevinger med aroma fra honning og karamelliserede grøntsager. Så nemt og lækkert.

Ingredienser

2 Portioner
6 
kyllingevinger
125 ml
tør hvidvin
1 spsk.
honning
3 spsk.
olivenolie
1 spsk.
citronsaft
1 spsk.
citronskal
 ½ tsk.
tørret rosmarin
 ½ tsk.
tørret timian
2 
fed knust hvidløg
Salt og peber efter smag og behag

Grøntsager, der skal grilles:

2 
gulerødder
2 
persillerødder eller pastinakker
300 g
nye kartofler
2 spsk.
olivenolie
1 spsk.
honning
 ½ tsk.
tørret timian
Næringsindhold: 6964 kJ  /  1741 kcal
84 g Fedt
131 g Protein
102 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Put kyllingevingerne i en skål. 

Step 2

I en anden skål gøres marinaden klar – bland vin, Kikkoman Sojasauce, olivenolie, citronsaft, citronskal, honning, tørrede krydderier og hvidløg sammen, og smag til med salt og peber. 

Step 3

Pensl kyllingevingerne grundigt med marinaden og lad dem marinere i køleskabet. 

Step 4

I mellemtiden skrælles grøntsagerne. Dernæst skæres de i kvarte.

Step 5

Put grøntsagerne i en skål, og bland med Kikkoman Sojasauce, honning, olivenolie og timian. Smag til med salt og peber. 

Step 6

Grill kyllingevingerne sammen med grøntsagerne på en forvarmet rist/plade ved medium varme. Kyllingevingerne steges ca. 10 minutter på hver side og grøntsagerne skal have 25-30 minutter per side på grillen. 

Step 7

Sørg for at vende det hele med jævne mellemrum.

Opskrifts-ID: 1109

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Put kyllingevingerne i en skål. 

I en anden skål gøres marinaden klar – bland vin, Kikkoman Sojasauce, olivenolie, citronsaft, citronskal, honning, tørrede krydderier og hvidløg sammen, og smag til med salt og peber. 

Pensl kyllingevingerne grundigt med marinaden og lad dem marinere i køleskabet. 

I mellemtiden skrælles grøntsagerne. Dernæst skæres de i kvarte.

Put grøntsagerne i en skål, og bland med Kikkoman Sojasauce, honning, olivenolie og timian. Smag til med salt og peber. 

Grill kyllingevingerne sammen med grøntsagerne på en forvarmet rist/plade ved medium varme. Kyllingevingerne steges ca. 10 minutter på hver side og grøntsagerne skal have 25-30 minutter per side på grillen. 

Sørg for at vende det hele med jævne mellemrum.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.