Ponzu-marineret oksekød

Ingredienser

2 Portioner
500 g
oksekød (steak)
2 
fed hvidløg, knust
Saft af 1 lime
1 tsk.
sesamolie
1 spsk.
honning

Fremgangsmåde

Step 1

Bland ponzu, limesaft og hvidløg til en marinade og lad oksekødet trække i marinaden natten over i køleskabet.

Step 2

Tag kødet ud af marinaden, dup det tørt og steg eller grill oksekødet efter smag. Mens kødet hviler efter tilberedning koges marinaden ind med sesamolie og honning til en sauce.

Step 3

Server kødet skåret i skiver med tilbehør fx kartofler og salat, eller brug kødet i sandwich.

Opskrifts-ID: 303

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland ponzu, limesaft og hvidløg til en marinade og lad oksekødet trække i marinaden natten over i køleskabet.

Tag kødet ud af marinaden, dup det tørt og steg eller grill oksekødet efter smag. Mens kødet hviler efter tilberedning koges marinaden ind med sesamolie og honning til en sauce.

Server kødet skåret i skiver med tilbehør fx kartofler og salat, eller brug kødet i sandwich.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.