

Krebs med agurk og karamelliserede kartofler
Det behøver ikke altid at være skaldyrssalat eller spaghetti „frutti di mare“, man serverer. Vores opskrift på krebs med kartofler og stegt agurk vil glæde alle dem, der elsker mad fra havet.
Fremgangsmåde
Step 1
800 g voksagtige kartofler – 3 spsk. sukker – 2 spsk. smør – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Vask og skræl kartoflerne, dæk dem med koldt vand i en gryde og kog dem, indtil de er møre. Flyt kartoflerne over i en pande og karamelliser dem med smør og sukker. Kog panden af med Kikkoman sojasauce og fjern den fra komfuret.
Step 2
2 agurker – 2 spsk. rapsolie – 1 spsk. sennep – 2 tsk. honning – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 nip groftmalet peber – 20 g dild
Mens kartoflerne koger, vask og skræl agurkerne og halver dem på langs. Skrab kernerne ud med en ske og skær halvmåneformede skiver med samme tykkelse som en tommeltot. Steg agurkerne i en gryde med rapsolie og smag til med sennep, honning, Kikkoman sojasauce og peber. Skyl og tør dilden, hak den fint og bland den sammen med de varme agurker inden servering.
Step 3
12 krebs – 3 liter vand – 200 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 50 g smør – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Rens krebsene i koldt, rent vand. Bring vand og Kikkoman sojasauce i kog i en gryde.
Kog halvdelen af krebsene i den kogende væske i ca. 2 minutter. Tag dem op af væsken og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Gentag proceduren med de resterende krebs. Smelt smørret og bland det med 2 spsk. Kikkoman sojasauce.
Step 4
Server krebsene med de karamelliserede kartofler, stegte agurker og det smeltede sojasmør.
Opskrifts-ID: 1205
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide