Krebs med agurk og karamelliserede kartofler
Krebs med agurk og karamelliserede kartofler

Krebs med agurk og karamelliserede kartofler

Samlet tid50 min.
20 min.Arbejdstid
30 min.Tilberedningstid

Det behøver ikke altid at være skaldyrssalat eller spaghetti „frutti di mare“, man serverer. Vores opskrift på krebs med kartofler og stegt agurk vil glæde alle dem, der elsker mad fra havet.

Ingredienser

4 Portioner

Karamelliserede kartofler

800 g
voksagtige kartofler
3 spsk.
sukker
2 spsk.
smør

Stegt agurk

2 
agurker
2 spsk.
rapsolie
1 spsk.
sennep
2 tsk.
honning
1 nip
groftmalet peber
20 g
dild

Krebs

12 
Krebs
3 liter
vand
50 g
smør
Næringsindhold:4515.1 kJ / 1075.9 kcal
42 gFedt
58,3 gProtein
111 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

800 g voksagtige kartofler – 3 spsk. sukker – 2 spsk. smør – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Vask og skræl kartoflerne, dæk dem med koldt vand i en gryde og kog dem, indtil de er møre. Flyt kartoflerne over i en pande og karamelliser dem med smør og sukker. Kog panden af med Kikkoman sojasauce og fjern den fra komfuret.

Step 2

2  agurker – 2 spsk. rapsolie – 1 spsk. sennep – 2 tsk. honning – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip groftmalet peber – 20 g dild

Mens kartoflerne koger, vask og skræl agurkerne og halver dem på langs. Skrab kernerne ud med en ske og skær halvmåneformede skiver med samme tykkelse som en tommeltot. Steg agurkerne i en gryde med rapsolie og smag til med sennep, honning, Kikkoman sojasauce og peber. Skyl og tør dilden, hak den fint og bland den sammen med de varme agurker inden servering.

Step 3

12  krebs – 3 liter vand – 200 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 g smør – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Rens krebsene i koldt, rent vand. Bring vand og Kikkoman sojasauce i kog i en gryde.
Kog halvdelen af krebsene i den kogende væske i ca. 2 minutter. Tag dem op af væsken og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Gentag proceduren med de resterende krebs. Smelt smørret og bland det med 2 spsk. Kikkoman sojasauce.

Step 4

Server krebsene med de karamelliserede kartofler, stegte agurker og det smeltede sojasmør.

Opskrifts-ID: 1205

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

800 g voksagtige kartofler – 3 spsk. sukker – 2 spsk. smør – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Vask og skræl kartoflerne, dæk dem med koldt vand i en gryde og kog dem, indtil de er møre. Flyt kartoflerne over i en pande og karamelliser dem med smør og sukker. Kog panden af med Kikkoman sojasauce og fjern den fra komfuret.

2 agurker – 2 spsk. rapsolie – 1 spsk. sennep – 2 tsk. honning – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip groftmalet peber – 20 g dild

Mens kartoflerne koger, vask og skræl agurkerne og halver dem på langs. Skrab kernerne ud med en ske og skær halvmåneformede skiver med samme tykkelse som en tommeltot. Steg agurkerne i en gryde med rapsolie og smag til med sennep, honning, Kikkoman sojasauce og peber. Skyl og tør dilden, hak den fint og bland den sammen med de varme agurker inden servering.

12 krebs – 3 liter vand – 200 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 g smør – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Rens krebsene i koldt, rent vand. Bring vand og Kikkoman sojasauce i kog i en gryde.
Kog halvdelen af krebsene i den kogende væske i ca. 2 minutter. Tag dem op af væsken og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Gentag proceduren med de resterende krebs. Smelt smørret og bland det med 2 spsk. Kikkoman sojasauce.

Server krebsene med de karamelliserede kartofler, stegte agurker og det smeltede sojasmør.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.