Misonudler med grøntsager i peanutsauce
Tilfredsstil din trang til nudler med disse velsmagende misonudler i en fyldig peanutsauce med frisk kål, gulerod og edamamebønner. En lækker og hurtig ret på kun 20 minutter.
Fremgangsmåde
Step 1
150 g instant ramennudler – 100 g pak choi – 1 løg – ½ gulerod – 30 g afskallede edamamebønner – 1 fed hvidløg – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie
Kog nudlerne i henhold til pakkens anvisninger.
Hak grøntsagerne fint og steg dem i Kikkoman sesamolie i 2 minutter under hyppig omrøring.
Step 2
1 spsk. peanutbutter – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. misopasta – ¼ tsk. stødt chilipulver – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. sukker – 60 ml vand
Bland alle ingredienserne i en skål. Tilsæt dem til panden med grøntsager, tilsæt nudlerne og bland det hele sammen.
Step 3
1 forårsløg – 2 spsk. peanuts
Hak peanuts og forårsløg. Læg nudlerne i en madkasse og drys med forårsløg og peanuts.
Opskrifts-ID: 1322
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide