Shabu shabu (japansk hot pot)
Ingredienser
Sesamsauce (hjemmerørt):
Fremgangsmåde
Skær de tynde skiver oksekød i mindre stykker. Skær stokken på shiitakesvampene af, og skær svampene i dekorative stykker. Skær stokken på hakusai-kålen (kinakålen) i 4-5 cm brede strimler, og skær bladene i mundrette stykker. Snit spinaten groft, og skær forårsløgene i ca. 5-6 cm lange stykker. Rør ingredienserne til sesamsaucen sammen. Kog bouillonen op. Kog kødet let i bouillonen, og kog resten af råvarerne efter smag og behag ved bordet under måltidet. Server sesamsauce og Ponzu sauce som dip.
Opskrifts-ID: 63
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide