[Translate to Dänemark:]
[Translate to Dänemark:]

Sprødt kyllingekød med forårsløgsauce

Samlet tid30 min.
5 min.Arbejdstid
15 min.Marineringstid
10 min.Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
kyllingelår uden ben
lidt kartoffelmel
olie til fritering

Til forårsløgsaucen:

2 
forårsløg skåret i smalle strimler
10 g
reven ingefær
45 ml
hvid balsamico
30 ml
sesamolie
Næringsindhold:2191 kJ / 523 kcal
33,2 gFedt
44,1 gProtein
9,5 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Krydr kyllingekødet med 1 spsk. naturligt brygget sojasauce, og lad det trække i ca. 15 minutter. Dup derefter kødet af, og vend det i kartoffelmel. Varm fritureolien op til ca. 160-170°C grader, og bag kyllingekødet i olien, til det er sprødt.

Step 2

Rør alle ingredienserne til forårsløgsaucen sammen i en skål. Skær det friterede kyllingekød i skiver, og hæld forårsløgsaucen over kødet.

Tip:

Kartoffelmos eller salat smager lækkert som tilbehør til denne ret.

Opskrifts-ID: 390

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Krydr kyllingekødet med 1 spsk. naturligt brygget sojasauce, og lad det trække i ca. 15 minutter. Dup derefter kødet af, og vend det i kartoffelmel. Varm fritureolien op til ca. 160-170°C grader, og bag kyllingekødet i olien, til det er sprødt.

Rør alle ingredienserne til forårsløgsaucen sammen i en skål. Skær det friterede kyllingekød i skiver, og hæld forårsløgsaucen over kødet.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.