![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/d/a/csm_390-crispy-chicken-drumsticks-with-spring-onion-sauce_mobile_00a6f59ddd.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/9/a/csm_390-crispy-chicken-drumsticks-with-spring-onion-sauce_desktop_8dc03a45b7.webp)
Sprødt kyllingekød med forårsløgsauce
Samlet tid30 min.
5 min.Arbejdstid
15 min.Marineringstid
10 min.Tilberedningstid
Næringsindhold:2191 kJ / 523 kcal
33,2 gFedt
44,1 gProtein
9,5 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Krydr kyllingekødet med 1 spsk. naturligt brygget sojasauce, og lad det trække i ca. 15 minutter. Dup derefter kødet af, og vend det i kartoffelmel. Varm fritureolien op til ca. 160-170°C grader, og bag kyllingekødet i olien, til det er sprødt.
Step 2
Rør alle ingredienserne til forårsløgsaucen sammen i en skål. Skær det friterede kyllingekød i skiver, og hæld forårsløgsaucen over kødet.
Tip:
Kartoffelmos eller salat smager lækkert som tilbehør til denne ret.
Opskrifts-ID: 390
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide