Tofu-burger med teriyaki-coleslaw og sriracha-dressing
Tofu-burger med teriyaki-coleslaw og sriracha-dressing

Tofu-burger med teriyaki-coleslaw og sriracha-dressing

4,7 3 Bedømmelse
Samlet tid30 min.
30 min.Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

Til coleslaw-salaten

150 g
rødkål
1 
stor gulerod
1 spsk.
havreyoghurt (eller evt. sojayoghurt)
1 tsk.
sennep
Friskkværnet peber

Til dressingen

2 spsk.
havreyoghurt (eller evt. sojayoghurt)
2 spsk.
sriracha-chilisauce

Desuden skal du bruge

350 g
tofu
2 spsk.
fuldkornsmel
1 spsk.
sesam
Salt, friskkværnet peber
2 ½ spsk.
planteolie
1 
rødløg
50 g
salat
4 
burgerboller
100 g
kimchi (eller evt. surkål)
Næringsindhold:1481 kJ / 353 kcal
8,2 gFedt
17,2 gProtein
48,5 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Coleslaw: Fjern de yderste blade på rødkålen, og skær kålhovedet i kvarte. Skær stokken fra, og snit kålen i fine strimler. Rens og skræl guleroden, og skær den i strimler med en kartoffelskræller. Rør Teriyaki marinaden, yoghurten og senneppen sammen. Bland rødkåls- og gulerodsstrimlerne med dressingen, og smag til med peber.

Step 2

Dressing: Rør yoghurten, sriracha-saucen og sojasaucen sammen. Skær tofuen i 4 skiver. Bland melet og sesamfrøene sammen, vend tofuen i blandingen flere gange, og krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande, og svits tofuen på begge sider i ca. 3-4 minutter. Pil løget, og skær det i tynde både. Pluk og skyl salaten, og slyng den tør.

Step 3

Skær bollerne igennem. Fordel teriyaki-coleslawen, salaten, tofuen, kimchien og løgene på underbollerne, dryp med dressing, og læg overdelen af bollerne på, før du serverer de færdige tofu-burgere.

Opskrifts-ID: 145

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Coleslaw: Fjern de yderste blade på rødkålen, og skær kålhovedet i kvarte. Skær stokken fra, og snit kålen i fine strimler. Rens og skræl guleroden, og skær den i strimler med en kartoffelskræller. Rør Teriyaki marinaden, yoghurten og senneppen sammen. Bland rødkåls- og gulerodsstrimlerne med dressingen, og smag til med peber.

Dressing: Rør yoghurten, sriracha-saucen og sojasaucen sammen. Skær tofuen i 4 skiver. Bland melet og sesamfrøene sammen, vend tofuen i blandingen flere gange, og krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande, og svits tofuen på begge sider i ca. 3-4 minutter. Pil løget, og skær det i tynde både. Pluk og skyl salaten, og slyng den tør.

Skær bollerne igennem. Fordel teriyaki-coleslawen, salaten, tofuen, kimchien og løgene på underbollerne, dryp med dressing, og læg overdelen af bollerne på, før du serverer de færdige tofu-burgere.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.