

Tofu-burger med teriyaki-coleslaw og sriracha-dressing
Ingredienser
Til coleslaw-salaten
Til dressingen
Desuden skal du bruge
Fremgangsmåde
Step 1
Coleslaw: Fjern de yderste blade på rødkålen, og skær kålhovedet i kvarte. Skær stokken fra, og snit kålen i fine strimler. Rens og skræl guleroden, og skær den i strimler med en kartoffelskræller. Rør Teriyaki marinaden, yoghurten og senneppen sammen. Bland rødkåls- og gulerodsstrimlerne med dressingen, og smag til med peber.
Step 2
Dressing: Rør yoghurten, sriracha-saucen og sojasaucen sammen. Skær tofuen i 4 skiver. Bland melet og sesamfrøene sammen, vend tofuen i blandingen flere gange, og krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande, og svits tofuen på begge sider i ca. 3-4 minutter. Pil løget, og skær det i tynde både. Pluk og skyl salaten, og slyng den tør.
Step 3
Skær bollerne igennem. Fordel teriyaki-coleslawen, salaten, tofuen, kimchien og løgene på underbollerne, dryp med dressing, og læg overdelen af bollerne på, før du serverer de færdige tofu-burgere.
Opskrifts-ID: 145
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide