Aubergine stegt i miso og honning
Auberginer er særligt alsidige. Her er en lækker stegt udgave, der er fyldt med en pasta af miso, honning, Kikkoman sojasauce, sesamolie, ingefær og hvidløg for en særlig smagsoplevelse.
Fremgangsmåde
Step 1
Forvarm ovnen til 180°C. Skær auberginerne i halve på langs, og rids kødet i et diamantmønster. Vær forsigtig med ikke at skære igennem skallen.
Læg auberginerne på en bageplade med bagepapir med den skårne side opad.
Step 2
Bland miso, honning, sojasauce, sesamolie, ingefær, hvidløg og 2-3 spsk. vand til en jævn pasta. Pensl auberginerne med misopastaen, og bag dem i 30-45 minutter, indtil auberginerne er gyldenbrune og møre. Drys med forårsløg og sesamfrø inden servering.
Opskrifts-ID: 254
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide