Oksekød i pikant-sød sovs
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og hold risen varm.
Step 2
I mellemtiden: Varm olien op på en stor stegepande eller i en wok, og svits løgene i ca. 3-4 minutter, til de begynder at blive bløde. Tilsæt oksekødet under omrøring, og steg det i 1 minut. Bland derefter ingefær, hvidløg, rød chili, Teriyaki marinade og 100 ml vand i. Lad det hele koge op.
Step 3
Rør 1-2 spsk. af den varme sauce sammen med majsstivelsen i en lille skål, og brug blandingen til at jævne saucen med. Lad retten simre videre i et minut.
Step 4
Fordel den færdige ris i 4 skåle, og anret oksekødet på risen med en ske. Drys med syltede ingefær og forårsløg.
Opskrifts-ID: 468
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide