

Stir fried svinebryst med kimchi
Fremgangsmåde
Step 1
Skær svinekødet i mundrette stykker, og krydr med salt og peber.
Step 2
Skræl løget og skær det i tynde ringe på ca. 8 mm. Skyl spidskålen, dup den tør og skær den i 3-4 cm store stykker.
Step 3
Bland svinekød og løg med Kikkoman Kimchi Chilisauce, sukker, Worcestersauce og hvide sesamfrø og lad det marinere i ca. 20 minutter.
Step 4
Varm olivenolien op i en stegepande og steg svinekød- og løgblandingen. Når svinekødet er gennemstegt, tilsættes spidskålen, og den steges, til den er blød, og serveres. Ris er perfekt til denne ret.
Opskrifts-ID: 1023
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide