Taquitos med kylling
Taquitos er fyldte mini tacos, som er rullet sammen og stegt. Denne version er fyldt med krydret kylling og serveres med en syrlig mexicansk salsa.
Ingredienser
Pico de gallo salsa
Fremgangsmåde
Step 1
Kom vand i en gryde og bring det i kog. Tilsæt sojasauce, laurbærblade og peberkorn. Skru ned, så det er lige under kogepunktet. Skær kyllingebrystet på langs, så det tilberedes hurtigere. Pocher i 10-12 minutter og lad det herefter trække et par minutter før der strimles i tynde strimler.
Step 2
Rør kyllingen sammen med cheddar, flødeost, sojasauce og krydderier.
Step 3
Placer blandingen på tortillaerne og rul dem så stramt som muligt. Luk til med en tandstik.
Step 4
Steg i en pande med 1 cm olie i bunden i 4-5 minutter til de er gyldne og sprøde på alle sider. Læg dem derefter på en rist så overskydende olie kan dryppe af.
Step 5
Til Pico de gallo salsa: Skær tomat, løg og jalapeno i fine tern og vend det sammen. Smag til med olie, finthakket koriander, limesaft og sojasauce.
Step 6
Læg taquitos på en tallerken og server toppet med icebergsalat, tomat, creme fraiche, avocadotern, hot sauce og frisk koriander. Server med Pico de gallo salsa.
tip
Du kan bruge kylling fra aftenen før, hvilket gør det her måltid endnu nemmere at lave.
Du kan lave en større portion og fryse dem ned før de steges. Så kan du tage dem op og stege dem frosne for et nemt måltid.
Opskrifts-ID: 1058
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide