

Schnitzel med svampe
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risene jf. anvisningerne på pakken.
Step 2
Bank schnitzlerne og vend dem først i mel, derpå i æg sammenpisket med sojasauce og til sidst i pankorasp. Steg schnitzlerne gyldne i rigeligt med smør og olie i ca. 3-4 minutter på hver side.
Step 3
Halver kejserhattene og steg dem gyldne sammen med shiitake svampene, hvidløg og chili i en smule olie. Tilsæt edamamebønner og sukkerærter så disse blot varmes igennem. Til sidst tilsættes bønnespirer. Smag til med sesamolie, sojasauce og friskkværnet sort peber.
Step 4
Skær schnitzlerne i strimler, anret ovenpå kogte ris og de stegte grøntsager og pynt med finthakket forårsløg og frisk koriander.
Opskrifts-ID: 901
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide