Thailandsk grøn karryret med kylling i wok
Thailandsk grøn karryret med kylling i wok

Thailandsk grøn karryret med kylling i wok

Samlet tid60 min.
15 min.Arbejdstid
30 min.Marineringstid
15 min.Tilberedningstid

Tag på rejse til Thailands gadekøkkener med denne livlige grønne karryret, hvor duftende kaffir limeblade og citrongræs forenes med aubergine, squash og kokossauce. Resultatet er en lækker ret, der får mundvandet til at løbe.

Ingredienser

2 Portioner

Marineret kylling:

300 g
kyllingebryst
1 tsk.
grøn karrypasta
Saft og skal af 1 lime
 ½ tsk.
brun farin

Grøntsager:

1 
løg
150 g
aubergine
200 g
squash
100 g
svampe
2 
friske eller frosne kaffir limeblade (valgfrit)
1 spsk.
hakket eller malet citrongræs
 ½ bundt
frisk koriander
 ½ bundt
thaibasilikum
100 ml
kokosmælk
Næringsindhold:2093 kJ / 500 kcal
26 gFedt
44 gProtein
22 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingekødet i tern. Bland Kikkoman sojasauce, karrypasta, limesaft, limeskal og brun farin sammen i en skål. Vend kyllingeternene i marinaden, og lad kødet marinere i 30 minutter.

Step 2

Skær løget i tynde strimler. Skær aubergine og squash i tern, og skær svampene i halve. Hak alle krydderurterne.

Step 3

Opvarm en smule olie på en stegepande. Tilsæt løg og steg i 1 minut. Tilsæt kylling, steg kyllingen, indtil kødet tager farve og fjern det derpå fra panden.

Step 4

Steg svampene på den samme pande, indtil de tager farve. Tilsæt squash og aubergine og steg dem i ca. 2 minutter. Tilsæt kylling, thaibasilikum, kaffir limeblade og citrongræs og steg det hele i 1-2 minutter. Tilsæt til sidst Kikkoman sojasauce og kokosmælk, og steg blandingen, indtil væsken er let fordampet.

Step 5

Pynt retten med hakket koriander inden servering.

Tip:

Retten kan serveres med ris, hvis man ønsker dette.

Opskrifts-ID: 1392

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingekødet i tern. Bland Kikkoman sojasauce, karrypasta, limesaft, limeskal og brun farin sammen i en skål. Vend kyllingeternene i marinaden, og lad kødet marinere i 30 minutter.

Skær løget i tynde strimler. Skær aubergine og squash i tern, og skær svampene i halve. Hak alle krydderurterne.

Opvarm en smule olie på en stegepande. Tilsæt løg og steg i 1 minut. Tilsæt kylling, steg kyllingen, indtil kødet tager farve og fjern det derpå fra panden.

Steg svampene på den samme pande, indtil de tager farve. Tilsæt squash og aubergine og steg dem i ca. 2 minutter. Tilsæt kylling, thaibasilikum, kaffir limeblade og citrongræs og steg det hele i 1-2 minutter. Tilsæt til sidst Kikkoman sojasauce og kokosmælk, og steg blandingen, indtil væsken er let fordampet.

Pynt retten med hakket koriander inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.