Thailandsk grøn karryret med kylling i wok
Tag på rejse til Thailands gadekøkkener med denne livlige grønne karryret, hvor duftende kaffir limeblade og citrongræs forenes med aubergine, squash og kokossauce. Resultatet er en lækker ret, der får mundvandet til at løbe.
Ingredienser
Marineret kylling:
Grøntsager:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingekødet i tern. Bland Kikkoman sojasauce, karrypasta, limesaft, limeskal og brun farin sammen i en skål. Vend kyllingeternene i marinaden, og lad kødet marinere i 30 minutter.
Step 2
Skær løget i tynde strimler. Skær aubergine og squash i tern, og skær svampene i halve. Hak alle krydderurterne.
Step 3
Opvarm en smule olie på en stegepande. Tilsæt løg og steg i 1 minut. Tilsæt kylling, steg kyllingen, indtil kødet tager farve og fjern det derpå fra panden.
Step 4
Steg svampene på den samme pande, indtil de tager farve. Tilsæt squash og aubergine og steg dem i ca. 2 minutter. Tilsæt kylling, thaibasilikum, kaffir limeblade og citrongræs og steg det hele i 1-2 minutter. Tilsæt til sidst Kikkoman sojasauce og kokosmælk, og steg blandingen, indtil væsken er let fordampet.
Step 5
Pynt retten med hakket koriander inden servering.
Tip:
Retten kan serveres med ris, hvis man ønsker dette.
Opskrifts-ID: 1392
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide