Bentoboks med torsk og søde kartofler
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200°C (over-/undervarme; varmluft: 180°C). Skyl tomaterne, og vend dem i 1 spsk. olie tilsat middelhavsurterne. Læg tomaterne i et lille ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter. Samtidig tilberedes hirsen efter anvisningen på pakken og blandes med solsikkekerner og 1 spsk. sojasauce.
Step 2
Skyl fiskefileten, dup den tør, og krydr med 2 spsk. Ponzu citrus sojasauce. Varm resten af olien op på en pande, steg fisken på begge sider i ca. 5-8 minutter, og tag den af panden. Skræl og skyl de søde kartofler, og skær dem i tern. Skær broccolien i små buketter, som skylles og svitses sammen med kartoffelternene i stegefedtet fra fisken. Tilsæt 100 ml vand, lad grøntsagerne simre i ca. 10-15 minutter, og tag dem af panden.
Step 3
Sauce: Kog panden med stegefedtet fra grøntsagerne af med resten af sojasaucen, ketchup, honning og 2 spsk. Ponzu citrus sojasauce. Lad det hele koge op, krydr med peber, og hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med. Anret ingredienserne i en bentoboks, og stil den koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.
Opskrifts-ID: 653
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide