Friske forårsruller med teriyaki-aubergine
Ingredienser
Til teriyaki-auberginen:
Til fyldet:
Til saucen:
Fremgangsmåde
Step 1
Teriyaki-aubergine: Skyl auberginen, skær toppen af, og skær auberginen i tern (ca. 1 x 1 cm). Varm planteolien op på en pande ved høj varme. Steg aubergineternene på alle sider i olien, og tag dem af panden. Skru ned for varmen, og kog panden af med Teriyaki marinade, sirup og sesamolie. Lad blandingen koge op, tilsæt aubergineternene, og lad dem simre i 3-4 minutter. Dryp auberginerne med skysovsen med jævne mellemrum.
Step 2
Fyld: Skyl peberfrugterne, skær dem igennem på langs, og fjern toppen og kernerne. Skyl og skræl guleroden. Skyl agurken, og skær stilken af. Snit grøntsagerne i meget fine strimler. Pluk og skyl salaten og myntebladene, og slyng dem tørre.
Step 3
Dyp rispapiret kort i varmt vand, og læg stykkerne enkeltvis på et fugtigt viskestykke. Læg 1 salatblad, risnudler, teriyaki-auberginer, grøntsagsstrimler og mynte på hvert stykke rispapir. Rul rispapiret forsigtigt sammen, og skær rullerne over på midten.
Step 4
Sauce: Pil og pres hvidløget, og rør det sammen med Teriyaki marinaden, sesamfrøene, limesaften, siruppen og de snittede forårsløg. Server saucen som dip til de friske forårsruller.
Opskrifts-ID: 143
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide