Spicy Kyllingburger

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
kyllingebryster uden skind
1 spsk.
olivenolie
4 skive
cheddarost
4 
burgerboller, skåret igennem og ristet
4 spsk.
mayonnaise
2 
syltede jalapeños skåret i skiver
Hjertesalat
Næringsindhold: 2410 kJ  /  576 kcal
28,8 g Fedt
43,5 g Protein
36,5 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Læg kyllingebrysterne mellem 2 lag plastfolie, og bank dem flade med en kagerulle, til de har en tykkelse på ca. en til halvanden centimeter. Varm olien op på en stor slip-let-pande, og steg kyllingebrysterne i ca. 3 til 4 minutter på hver side. Tilsæt Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og steg videre i et par minutter. Læg en skive ost på hvert kyllingebryst, og lad osten smelte. 

Step 2

Fordel et par salatblade på den nederste del af burgerbollerne, læg kyllingebrysterne ovenpå, og dryp med den varme Teriyaki sauce. Smør en teskefuld mayonnaise på den øverste del af burgerbollerne, og læg et par jalapeñoskiver på. Læg derefter overne på burgerne.

Tilberedning på grill

Gnid de skyllede og tørduppede kyllingebryster med olie, og gril dem 4 minutter på hver side. Tag kyllingebrysterne af grillen, og pensel dem med Teriyaki saucen. Grill kødet videre i nogle få minutter på hver side, og dryp med resten af saucen. Læg en skive ost på hvert kyllingebryst, og lad osten smelte. Læg kødet på bollerne som beskrevet ovenfor. 

Opskrifts-ID: 115

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Læg kyllingebrysterne mellem 2 lag plastfolie, og bank dem flade med en kagerulle, til de har en tykkelse på ca. en til halvanden centimeter. Varm olien op på en stor slip-let-pande, og steg kyllingebrysterne i ca. 3 til 4 minutter på hver side. Tilsæt Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og steg videre i et par minutter. Læg en skive ost på hvert kyllingebryst, og lad osten smelte. 

Fordel et par salatblade på den nederste del af burgerbollerne, læg kyllingebrysterne ovenpå, og dryp med den varme Teriyaki sauce. Smør en teskefuld mayonnaise på den øverste del af burgerbollerne, og læg et par jalapeñoskiver på. Læg derefter overne på burgerne.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.