Spicy Kyllingburger
Fremgangsmåde
Step 1
Læg kyllingebrysterne mellem 2 lag plastfolie, og bank dem flade med en kagerulle, til de har en tykkelse på ca. en til halvanden centimeter. Varm olien op på en stor slip-let-pande, og steg kyllingebrysterne i ca. 3 til 4 minutter på hver side. Tilsæt Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og steg videre i et par minutter. Læg en skive ost på hvert kyllingebryst, og lad osten smelte.
Step 2
Fordel et par salatblade på den nederste del af burgerbollerne, læg kyllingebrysterne ovenpå, og dryp med den varme Teriyaki sauce. Smør en teskefuld mayonnaise på den øverste del af burgerbollerne, og læg et par jalapeñoskiver på. Læg derefter overne på burgerne.
Tilberedning på grill
Gnid de skyllede og tørduppede kyllingebryster med olie, og gril dem 4 minutter på hver side. Tag kyllingebrysterne af grillen, og pensel dem med Teriyaki saucen. Grill kødet videre i nogle få minutter på hver side, og dryp med resten af saucen. Læg en skive ost på hvert kyllingebryst, og lad osten smelte. Læg kødet på bollerne som beskrevet ovenfor.
Opskrifts-ID: 115
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide