Æg-kartoffel-frikadeller med røget laks

Samlet tid 60 min.
60 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
500 g
kartofler
6 
hårdkogte æg
1 
råt æg
3 spsk.
brødkrumme/rasp
4 spsk.
hvedemel
Olie til stegning
200 g
røget laks
1 
frisk agurk
Spirer
Næringsindhold: 1911 kJ  /  456 kcal
18,5 g Fedt
28,7 g Protein
176 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kog kartoflerne og lad dem afkøle.

Step 2

Riv de kogte æg og kartofler (groft). Tilsæt Ponzu, rå æg og mel. Bland det grundigt sammen. Form små kugler, flad dem forsigtigt ud. Rul evt. i brødkrummer/rasp.

Step 3

Steg dem på en varm pande i olivenolie på begge sider.

Step 4

Serveres med skiver af røget laks og agurk, drysset med spirer.

Opskrifts-ID: 967

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog kartoflerne og lad dem afkøle.

Riv de kogte æg og kartofler (groft). Tilsæt Ponzu, rå æg og mel. Bland det grundigt sammen. Form små kugler, flad dem forsigtigt ud. Rul evt. i brødkrummer/rasp.

Steg dem på en varm pande i olivenolie på begge sider.

Serveres med skiver af røget laks og agurk, drysset med spirer.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.