Æg-kartoffel-frikadeller med røget laks
Samlet tid
60 min.
60 min.
Arbejdstid
Næringsindhold:
1911 kJ
/
456 kcal
18,5 g
Fedt
28,7 g
Protein
176 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Kog kartoflerne og lad dem afkøle.
Step 2
Riv de kogte æg og kartofler (groft). Tilsæt Ponzu, rå æg og mel. Bland det grundigt sammen. Form små kugler, flad dem forsigtigt ud. Rul evt. i brødkrummer/rasp.
Step 3
Steg dem på en varm pande i olivenolie på begge sider.
Step 4
Serveres med skiver af røget laks og agurk, drysset med spirer.
Opskrifts-ID: 967
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide