Spaghetti à la ponzu med tunfisk og svampe
Spaghetti à la ponzu med tunfisk og svampe

Spaghetti à la ponzu med tunfisk og svampe

Samlet tid35 min.
35 min.Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
500 g
spaghetti
Salt
1 
dåse tunfisk i olie
240 g
blandede svampe, fx shiitake, kejserhatte, bøgehatte (shimeji)
1 
fed hvidløg
2 
små løg
60 g
rucola
1 
lille tørret chili
2 spsk.
olivenolie
Friskkværnet peber
400 g
hakkede tomater
Parmesan
Næringsindhold:2983 kJ / 714 kcal
67,2 gFedt
31,2 gProtein
103,1 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kog spaghettien i kogende vand med salt efter anvisningen på pakken.

Step 2

Lad tunfisken dryppe af. Rens svampene, skær shiitakesvampene og kejserhattene i skiver, og fjern stokken på bøgehattene. Pil hvidløgsfeddene og løgene, og skær dem i tynde skiver. Rens og skyl rucolaen. Læg chilien i blød i vand.

Step 3

Varm 1 spsk. olie op på en pande, og svits svampene og halvdelen af løgene heri. Krydr med salt og peber, og tag det hele op af panden. Varm resten af olien op på den samme pande, og svits hvidløg, chili og resten af løgene heri. Tilsæt tomaterne og Ponzu Citrus Sojasauce, og lad saucen koge op. Vend svampe-løgblandingen, tunfisken, den kogte spaghetti og rucolaen i, og tag chilien op.

Step 4

Anret den færdige spaghetti à la ponzu på tallerkener, og drys med reven parmesanost og peber inden servering.

Opskrifts-ID: 36

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog spaghettien i kogende vand med salt efter anvisningen på pakken.

Lad tunfisken dryppe af. Rens svampene, skær shiitakesvampene og kejserhattene i skiver, og fjern stokken på bøgehattene. Pil hvidløgsfeddene og løgene, og skær dem i tynde skiver. Rens og skyl rucolaen. Læg chilien i blød i vand.

Varm 1 spsk. olie op på en pande, og svits svampene og halvdelen af løgene heri. Krydr med salt og peber, og tag det hele op af panden. Varm resten af olien op på den samme pande, og svits hvidløg, chili og resten af løgene heri. Tilsæt tomaterne og Ponzu Citrus Sojasauce, og lad saucen koge op. Vend svampe-løgblandingen, tunfisken, den kogte spaghetti og rucolaen i, og tag chilien op.

Anret den færdige spaghetti à la ponzu på tallerkener, og drys med reven parmesanost og peber inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.