Sushi-lagkage med roastbeef og avokado
to fit 1 rectangular cake tin, approx. 15 x 8 x 5 cm
Fremgangsmåde
Step 1
Røræg: Rør æg, sukker og salt godt sammen. Fugt et stykke køkkenrulle med olie, og gnid olien på en pande med slip-let-belægning. Hæld æggeblandingen på den kolde pande, og bag den ved jævn varme (så den ikke brænder på), til massen er helt stivnet. Mos det færdige røræg med en kartoffelmoser.
Step 2
Skær avokadoen og agurken i små tern, og bland begge dele sammen med mayonnaisen. Skær roastbeefen i mindre stykker.
Step 3
Peberrodscreme: Rør peberroden og osten godt sammen, og fyld blandingen i en lille sprøjtepose.
Step 4
Færdiggørelse: Læg husholdningsfilm i en bageform, og fordel roastbeefskiverne nederst. Fordel derefter avokado-agurkemayonnaisen ovenpå. Kom halvdelen af sushirisen på som det næste lag. Læg noripladen og derefter rørægget ovenpå, og kom resten af sushirisen på som det øverste lag.
Step 5
Dæk til med husholdningsfilm, og tryk let, så der ikke er lufthuller mellem lagene. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Step 6
Servering: Tag husholdningsfilmen af formen, læg en tallerken ovenpå, og vend den færdige sushi-lagkage ud på tallerkenen. Tag det andet stykke husholdningsfilm af, og pensl roastbeefen med Teriyaki sauce. Pynt sushi-lagkagen jævnt fordelt og dekorativt med 4 prikker peberrodscreme, tomatskiver og karse. Server den færdige sushi-lagkage med sojasauce.
Opskrifts-ID: 44
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide