Sushi-lagkage med roastbeef og avokado

Samlet tid 25 min.
25 min. Arbejdstid

to fit 1 rectangular cake tin, approx. 15 x 8 x 5 cm

Ingredienser

1 Portioner
200 g
kogt sushiris
 ½ 
avocado
20 
agurk (uden kerner)
1 spsk.
mayonnaise
50 g
roastbeef i skiver
 ½ 
noriplade
1 rød og 1 gul daddeltomat
Karse

Røræg

1 
frisk æg
2 nip
sukker
1 nip
salt
Planteolie

Peberrodscreme

1 tsk.
peberrod (på glas)
1 spsk.
friskost
Næringsindhold: 959 kJ  /  229 kcal
14,3 g Fedt
7 g Protein
17,1 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Røræg: Rør æg, sukker og salt godt sammen. Fugt et stykke køkkenrulle med olie, og gnid olien på en pande med slip-let-belægning. Hæld æggeblandingen på den kolde pande, og bag den ved jævn varme (så den ikke brænder på), til massen er helt stivnet. Mos det færdige røræg med en kartoffelmoser. 

Step 2

Skær avokadoen og agurken i små tern, og bland begge dele sammen med mayonnaisen. Skær roastbeefen i mindre stykker. 

Step 3

Peberrodscreme: Rør peberroden og osten godt sammen, og fyld blandingen i en lille sprøjtepose.

Step 4

Færdiggørelse: Læg husholdningsfilm i en bageform, og fordel roastbeefskiverne nederst. Fordel derefter avokado-agurkemayonnaisen ovenpå. Kom halvdelen af sushirisen på som det næste lag. Læg noripladen og derefter rørægget ovenpå, og kom resten af sushirisen på som det øverste lag. 

Step 5

Dæk til med husholdningsfilm, og tryk let, så der ikke er lufthuller mellem lagene. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. 

Step 6

Servering: Tag husholdningsfilmen af formen, læg en tallerken ovenpå, og vend den færdige sushi-lagkage ud på tallerkenen. Tag det andet stykke husholdningsfilm af, og pensl roastbeefen med Teriyaki sauce. Pynt sushi-lagkagen jævnt fordelt og dekorativt med 4 prikker peberrodscreme, tomatskiver og karse. Server den færdige sushi-lagkage med sojasauce. 

Opskrifts-ID: 44

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Røræg: Rør æg, sukker og salt godt sammen. Fugt et stykke køkkenrulle med olie, og gnid olien på en pande med slip-let-belægning. Hæld æggeblandingen på den kolde pande, og bag den ved jævn varme (så den ikke brænder på), til massen er helt stivnet. Mos det færdige røræg med en kartoffelmoser. 

Skær avokadoen og agurken i små tern, og bland begge dele sammen med mayonnaisen. Skær roastbeefen i mindre stykker. 

Peberrodscreme: Rør peberroden og osten godt sammen, og fyld blandingen i en lille sprøjtepose.

Færdiggørelse: Læg husholdningsfilm i en bageform, og fordel roastbeefskiverne nederst. Fordel derefter avokado-agurkemayonnaisen ovenpå. Kom halvdelen af sushirisen på som det næste lag. Læg noripladen og derefter rørægget ovenpå, og kom resten af sushirisen på som det øverste lag. 

Dæk til med husholdningsfilm, og tryk let, så der ikke er lufthuller mellem lagene. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. 

Servering: Tag husholdningsfilmen af formen, læg en tallerken ovenpå, og vend den færdige sushi-lagkage ud på tallerkenen. Tag det andet stykke husholdningsfilm af, og pensl roastbeefen med Teriyaki sauce. Pynt sushi-lagkagen jævnt fordelt og dekorativt med 4 prikker peberrodscreme, tomatskiver og karse. Server den færdige sushi-lagkage med sojasauce. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.