

Pasta bolognese med sojasauce
Denne klassiske penne Bolognese er hurtig at tilberede og fuld af smag. Kikkoman sojasauce bringer kødets og tomaternes smag frem, så denne enkle pastaret får et diskret pift umami.
Fremgangsmåde
Step 1

200 g penne pasta – 1 spsk. planteolie – ½ løg – 2 fed hvidløg – 300 g hakket oksekød
Kog penne i henhold til pakkens anvisninger. Opvarm olien og steg løg og hvidløg i 1 minut. Tilsæt hakket oksekød og steg det i 3 minutter under konstant omrøring.
Step 2

400 g hakkede tomater på dåse – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 g hakket koriander
Tilsæt de hakkede tomater og Kikkoman sojasauce til kødet. Læg låg på og lad det hele simre i 20 minutter. Vend den færdige sauce med de kogte penne og drys med hakket koriander.
Tip
For at give smagen mere dybde kan du tilsætte en smule rødvin til saucen, mens den simrer. Retten kan med fordel fryses, så overvej at lave en større portion. Hvis du ønsker en glutenfri udgave, kan du anvende pasta af linser eller ris.
Opskrifts-ID: 1565
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































