

Karaage bowl
Ingredienser
Tonkatsusauce:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingelårene i 4 stykker hver. Rør sojasauce, sake, ingefær, hvidløg og peber sammen. Vend kyllingestykkerne heri og lad det trække mindst 2 timer og gerne længere.
Step 2
Bland hvedemel og kartoffelmel og vend kyllingestykkerne heri. Steg kyllingestykkerne i 180 grader varm olie i 3-4 minutter. Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir.
Step 3
Bland ingredienserne til tonkatsusaucen.
Step 4
Kog sushiris jf. anvisningerne på pakken og fordel dem i bunden af 4 skåle. Læg salat, avocado i tern, edamamebønner, tynde skiver radiser, majs og ærtespirer ovenpå. Læg kyllingestykkerne på toppen og server med tonkatsusauce.
Opskrifts-ID: 895
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide