Karaage bowl

Ingredienser

4 Portioner
4 
udbenede kyllingeoverlår
3 spsk.
sake (eller tør hvidvin)
2 tsk.
fintrevet ingefær
2 
fed fintrevet hvidløg
Friskkværnet sort peber
100 g
hvedemel
50 g
kartoffelmel
Olie til stegning
200 g
sushiris
2 
avocado
100 g
majs
100 g
blancherede edamamebønner
8 
radiser
Salatblade
Ærtespirer

Tonkatsusauce:

150 ml
ketchup
2 spsk.
worcestershiresauce
1 tsk.
dijonsennep
2 tsk.
sukker
1 spsk.
mirin (eller evt. riseddike)

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingelårene i 4 stykker hver. Rør sojasauce, sake, ingefær, hvidløg og peber sammen. Vend kyllingestykkerne heri og lad det trække mindst 2 timer og gerne længere.

Step 2

Bland hvedemel og kartoffelmel og vend kyllingestykkerne heri. Steg kyllingestykkerne i 180 grader varm olie i 3-4 minutter. Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir.

Step 3

Bland ingredienserne til tonkatsusaucen.

Step 4

Kog sushiris jf. anvisningerne på pakken og fordel dem i bunden af 4 skåle. Læg salat, avocado i tern, edamamebønner, tynde skiver radiser, majs og ærtespirer ovenpå. Læg kyllingestykkerne på toppen og server med tonkatsusauce.

Opskrifts-ID: 895

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingelårene i 4 stykker hver. Rør sojasauce, sake, ingefær, hvidløg og peber sammen. Vend kyllingestykkerne heri og lad det trække mindst 2 timer og gerne længere.

Bland hvedemel og kartoffelmel og vend kyllingestykkerne heri. Steg kyllingestykkerne i 180 grader varm olie i 3-4 minutter. Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir.

Bland ingredienserne til tonkatsusaucen.

Kog sushiris jf. anvisningerne på pakken og fordel dem i bunden af 4 skåle. Læg salat, avocado i tern, edamamebønner, tynde skiver radiser, majs og ærtespirer ovenpå. Læg kyllingestykkerne på toppen og server med tonkatsusauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.