Kylling med wasabi-, svampe- og peanutsauce
Kylling med wasabi-, svampe- og peanutsauce

Kylling med wasabi-, svampe- og peanutsauce

Samlet tid65 min.
20 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid
30 min.Marineringstid

Hvorfor nøjes med én sauce, når du kan få tre? Denne sprøde kyllingeret serveres med tre saucer fyldt med smag af wasabi, svampe og peanuts. Så der er noget til enhver smag.

Ingredienser

2 Portioner

Kylling:

500 g
udbenede kyllingelår med skind
50 ml
riseddike
120 g
kartoffelmel
300 ml
stegeolie

Wasabisauce:

1 tsk.
wasabi på tube
70 g
mayonnaise
20 ml
limesaft

Svampesauce:

40 g
friske shiitake-svampe
20 g
smør
70 ml
double cream piskefløde

Peanutsauce:

30 ml
kokosmælk
30 g
peanutbutter
Næringsindhold:5802 kJ / 1386 kcal
117,2 gFedt
29,1 gProtein
53,4 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce500 g udbenede kyllingelår med skind – 50 ml riseddike – 120 g kartoffelmel – 300 ml stegeolie

Skær kyllingelårene i mindre stykker og mariner dem i riseddike og Kikkoman sojasauce i 30 minutter. 
Når de er færdigmarinerede, tilsæt kartoffelmel og bland det hele godt sammen. Steg kyllingen i varm olie, indtil den er gyldenbrun. Opvarm olien igen og steg kyllingen en gang til, indtil den er sprød. 

Step 2

1 tsk. wasabi på tube – 70 ml mayonnaise – 20 ml limesaft

Bland alle ingredienserne godt sammen.

Step 3

40 g friske shiitake-svampe – 20 g smør – 70 ml double cream piskefløde – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Vask og hak svampene fint og steg dem i smør i 3 minutter. Tilsæt Kikkoman sojasauce og fløde og lad det hele koge i yderligere 2 minutter.

Step 4

30 ml kokosmælk – 30 g peanutbutter – 30 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland ingredienserne godt sammen. 
Server den sprøde kylling med de tre saucer.

Opskrifts-ID: 1364

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce500 g udbenede kyllingelår med skind – 50 ml riseddike – 120 g kartoffelmel – 300 ml stegeolie

Skær kyllingelårene i mindre stykker og mariner dem i riseddike og Kikkoman sojasauce i 30 minutter. 
Når de er færdigmarinerede, tilsæt kartoffelmel og bland det hele godt sammen. Steg kyllingen i varm olie, indtil den er gyldenbrun. Opvarm olien igen og steg kyllingen en gang til, indtil den er sprød. 

1 tsk. wasabi på tube – 70 ml mayonnaise – 20 ml limesaft

Bland alle ingredienserne godt sammen.

40 g friske shiitake-svampe – 20 g smør – 70 ml double cream piskefløde – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Vask og hak svampene fint og steg dem i smør i 3 minutter. Tilsæt Kikkoman sojasauce og fløde og lad det hele koge i yderligere 2 minutter.

30 ml kokosmælk – 30 g peanutbutter – 30 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland ingredienserne godt sammen. 
Server den sprøde kylling med de tre saucer.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.