Kara age – kyllingestykker marineret i sojasauce
Fremgangsmåde
Kyllingelårene skæres i ca. 3 cm store tern og lægges i en frysepose sammen med ingefær, naturligt brygget sojasauce og hvidvin. Bland indholdet godt ved at vende posen, og lad kyllingen trække i posen i ca. 20-30 minutter. Tag derefter kødet ud af posen, og dup det med et stykke køkkenrulle. Bland kødet i en skål med den let piskede æggehvide, og vend det derefter i kartoffelmel. Varm olien op på en pande (170-180 °C), og steg kyllingestykkerne i olien i ca. 3-4 minutter, til de er sprøde. Læg de færdige kyllingestykker på en tallerken, og pynt med persille og citron. Efter ønske kan der dryppes lidt frisk citronsaft på kødet inden servering.
Opskrifts-ID: 103
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide