

Krydret wokret med oksekød
Krydret oksekød og en blanding af peberfrugt, gulerod, pak choi og ærter. Det hele marineres i Kikkoman sojasauce og en smule sambal oelek eller Kikkoman kimchi chilisauce og serveres med koriander og sesamfrø.
Fremgangsmåde
Step 1

250 g oksekød (mørbrad, sirloin eller ribeye) – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 1 æg
Skær oksekødet i tynde strimler. Mariner kødet i en smule Kikkoman sojasauce og sambal oelek (eller Kikkoman kimchi chilisauce) og tilsæt ægget. Bland det hele godt sammen og lad det stå i 5 minutter.
Step 2

3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 4 spsk. vand – 1 tsk. sukker – ½ tsk. kartoffelstivelse – 1 ½ spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi
Bland Kikkoman sojasauce sammen med vand og sukker i en skål. Tilsæt stivelsen og den resterende sambal oelek (eller Kikkoman kimchi chilisauce).
Step 3

4 fed hvidløg – 10 g ingefær – 50 g rød peberfrugt – 50 g gulerod – 50 g rødløg – 100 g pak choi
Hak hvidløg og ingefær fint. Skær peberfrugt og gulerod i tynde strimler. Skær rødløg og pak choi i større stykker.
Step 4

4 spsk. olie – 50 g grønne ærter – 2 ½ spsk. koriander – 1 tsk. sesamfrø
Opvarm olien på en pande. Tilsæt hurtigt grøntsagerne, lidt efter lidt: start med hvidløg og ingefær og steg det i 1 minut. Tilsæt rødløg og gulerod og steg det i yderligere 1 minut. Tilsæt nu oksekødet og steg det hele i 2-3 minutter. Tilsæt saucen fra trin 2 sammen med de resterende grøntsager, herunder også ærterne, og bland det hele godt sammen. Drys koriander og sesamfrø over retten.
Tip:
Du kan bruge andet slags kød eller skaldyr til retten.
Retten kan serveres med ris.
Opskrifts-ID: 1217
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide