Okonomiyaki med surkål og rosinsauce
Okonomiyaki med surkål og rosinsauce

Okonomiyaki med surkål og rosinsauce

4,3 7 Bedømmelse
Samlet tid30 min.
15 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

En japansk klassiker med et europæisk twist. Tag på en smagsrejse med disse sprøde okonomiyaki-pandekager fyldt med surkål. Sammen med den fyldige og krydrede rosinsauce er dette en uforglemmelig smagsoplevelse.

Ingredienser

2 Portioner

Okonomiyaki:

1 
æg
200 g
surkål
150 g
hvedemel
150 ml
vand
1 tsk.
kommen
1 tsk.
bagepulver
50 ml
rapsolie

Sauce:

1 spsk.
syltet ingefær
4 spsk.
ketchup
1 spsk.
økologisk Worcestershire-sauce
1 tsk.
honning
50 g
rosiner
1 spsk.
frisk chili

Pynt:

1 spsk.
hakket forårsløg
1 spsk.
sesamfrø
1 spsk.
noritang i strimler
Næringsindhold:3186 kJ / 761 kcal
32,6 gFedt
20,6 gProtein
94,6 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  æg – 150 g hvedemel – 150 ml vand – 1 tsk. kommen – 1 tsk. bagepulver – 200 g surkål – 50 ml rapsolie

Hak surkålen fint. Bland æg med hvedemel, vand, kommen og bagepulver og tilsæt derefter surkålen. Form pandekager af dejen og steg dem i varm olie i cirka 5 minutter per side.

Step 2

1 spsk. syltet ingefær – 4 spsk. ketchup – 1 spsk. økologisk Worcestershire-sauce – 1 tsk. honning – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 g rosiner – 1 spsk. frisk chili – 1 spsk. hakket forårsløg – 1 spsk. noritang i strimler – 1 spsk. sesamfrø

Hak det syltede ingefær og chili fint og bland med de resterende ingredienser til saucen. 
Server de stegte pandekager på en tallerken og pynt dem med sauce, forårsløg, noritang og sesamfrø.

Tip:

Du kan også bruge kimchi i stedet for surkål.

Opskrifts-ID: 1371

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 æg – 150 g hvedemel – 150 ml vand – 1 tsk. kommen – 1 tsk. bagepulver – 200 g surkål – 50 ml rapsolie

Hak surkålen fint. Bland æg med hvedemel, vand, kommen og bagepulver og tilsæt derefter surkålen. Form pandekager af dejen og steg dem i varm olie i cirka 5 minutter per side.

1 spsk. syltet ingefær – 4 spsk. ketchup – 1 spsk. økologisk Worcestershire-sauce – 1 tsk. honning – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 g rosiner – 1 spsk. frisk chili – 1 spsk. hakket forårsløg – 1 spsk. noritang i strimler – 1 spsk. sesamfrø

Hak det syltede ingefær og chili fint og bland med de resterende ingredienser til saucen. 
Server de stegte pandekager på en tallerken og pynt dem med sauce, forårsløg, noritang og sesamfrø.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.