

Okonomiyaki med surkål og rosinsauce
En japansk klassiker med et europæisk twist. Tag på en smagsrejse med disse sprøde okonomiyaki-pandekager fyldt med surkål. Sammen med den fyldige og krydrede rosinsauce er dette en uforglemmelig smagsoplevelse.
Ingredienser
Okonomiyaki:
Sauce:
Pynt:
Fremgangsmåde
Step 1

1 æg – 150 g hvedemel – 150 ml vand – 1 tsk. kommen – 1 tsk. bagepulver – 200 g surkål – 50 ml rapsolie
Hak surkålen fint. Bland æg med hvedemel, vand, kommen og bagepulver og tilsæt derefter surkålen. Form pandekager af dejen og steg dem i varm olie i cirka 5 minutter per side.
Step 2

1 spsk. syltet ingefær – 4 spsk. ketchup – 1 spsk. økologisk Worcestershire-sauce – 1 tsk. honning – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 50 g rosiner – 1 spsk. frisk chili – 1 spsk. hakket forårsløg – 1 spsk. noritang i strimler – 1 spsk. sesamfrø
Hak det syltede ingefær og chili fint og bland med de resterende ingredienser til saucen.
Server de stegte pandekager på en tallerken og pynt dem med sauce, forårsløg, noritang og sesamfrø.
Tip:
Du kan også bruge kimchi i stedet for surkål.
Opskrifts-ID: 1371
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide