Onigiri med tunmayo & kimchi eller wasabi
Onigiri med tunmayo & kimchi eller wasabi

Onigiri med tunmayo & kimchi eller wasabi

Samlet tid20 min.
10 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Nyd disse tre variationer af onigiri med tunmayo, som er et favoritfyld i Japan. Kimchi giver lidt varme, og wasabi giver krydderi til retten og begge dele passer perfekt til risen. Prøv dem med Kikkoman sojasauce for et ekstra pift.

Ingredienser

2 Portioner
60 g
tun på dåse (i olie)
2 spsk.
mayonnaise
20 g
kinakåls-kimchi
1 tsk.
wasabi (pasta)
360 g
kogte ris
1 
ark noritang
Næringsindhold:1327 kJ / 317 kcal
17,7 gFedt
9,8 gProtein
29,2 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

60 g tun på dåse (i olie) – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. mayonnaise – 20 g kinakåls-kimchi – 1 tsk. wasabi (pasta)

Hæld væden fra tunfisken, og bland den med Kikkoman sojasauce og mayonnaise. Del blandingen op på 3 skåle som følger: Bland 10 g tunblanding med hakket kimchi i den ene skål. Tilsæt 20 g tunblanding og wasabi til den anden skål. Hæld de resterende 30 g tunmayo i den sidste skål.

Step 2

360 g kogte ris – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland risen med Kikkoman sojasauce.

Step 3

Inddel risen i seks ensartede portioner á ca. 60 g. Form hver portion til en flad skive, og læg skiverne på et stykke husholdningsfilm. Læg ca. 2 tsk. tunfyld i midten af hver skive. Form forsigtigt skiven til en rulle med hænderne. Lav to ruller til hvert slags tunfyld, og fjern husholdningsfilmen.

Step 4

1  ark noritang

Halver noritangs-arket på langs, og skær det i 6 lige store stykker. Fold det om hver onigiri, og pynt med ekstra noritang, hvis ønsket, inden servering.

Tip:

Du kan farve risen med gurkemejepulver eller safran, for at gøre de færdige onigiri særligt tiltalende.

Opskrifts-ID: 1490

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

60 g tun på dåse (i olie) – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. mayonnaise – 20 g kinakåls-kimchi – 1 tsk. wasabi (pasta)

Hæld væden fra tunfisken, og bland den med Kikkoman sojasauce og mayonnaise. Del blandingen op på 3 skåle som følger: Bland 10 g tunblanding med hakket kimchi i den ene skål. Tilsæt 20 g tunblanding og wasabi til den anden skål. Hæld de resterende 30 g tunmayo i den sidste skål.

360 g kogte ris – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland risen med Kikkoman sojasauce.

Inddel risen i seks ensartede portioner á ca. 60 g. Form hver portion til en flad skive, og læg skiverne på et stykke husholdningsfilm. Læg ca. 2 tsk. tunfyld i midten af hver skive. Form forsigtigt skiven til en rulle med hænderne. Lav to ruller til hvert slags tunfyld, og fjern husholdningsfilmen.

1 ark noritang

Halver noritangs-arket på langs, og skær det i 6 lige store stykker. Fold det om hver onigiri, og pynt med ekstra noritang, hvis ønsket, inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.