

Onigiri med tunmayo & kimchi eller wasabi
Nyd disse tre variationer af onigiri med tunmayo, som er et favoritfyld i Japan. Kimchi giver lidt varme, og wasabi giver krydderi til retten og begge dele passer perfekt til risen. Prøv dem med Kikkoman sojasauce for et ekstra pift.
Fremgangsmåde
Step 1

60 g tun på dåse (i olie) – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. mayonnaise – 20 g kinakåls-kimchi – 1 tsk. wasabi (pasta)
Hæld væden fra tunfisken, og bland den med Kikkoman sojasauce og mayonnaise. Del blandingen op på 3 skåle som følger: Bland 10 g tunblanding med hakket kimchi i den ene skål. Tilsæt 20 g tunblanding og wasabi til den anden skål. Hæld de resterende 30 g tunmayo i den sidste skål.
Step 2

360 g kogte ris – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Bland risen med Kikkoman sojasauce.
Step 3

Inddel risen i seks ensartede portioner á ca. 60 g. Form hver portion til en flad skive, og læg skiverne på et stykke husholdningsfilm. Læg ca. 2 tsk. tunfyld i midten af hver skive. Form forsigtigt skiven til en rulle med hænderne. Lav to ruller til hvert slags tunfyld, og fjern husholdningsfilmen.
Step 4

1 ark noritang
Halver noritangs-arket på langs, og skær det i 6 lige store stykker. Fold det om hver onigiri, og pynt med ekstra noritang, hvis ønsket, inden servering.
Tip:
Du kan farve risen med gurkemejepulver eller safran, for at gøre de færdige onigiri særligt tiltalende.
Opskrifts-ID: 1490
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide