Fyldte peberfrugter med azukibønner
Saftige peberfrugter fyldt med en aromatisk blanding af tilberedte azukibønner, sprød squash, søde cherrytomater og cheddar giver tilsammen en harmonisk kombination af smage. Retten rundes af med en delikat basilikumssauce, der tilfører retten både friskhed og syrlighed.
Ingredienser
Basilikumssauce:
Fremgangsmåde
Step 1
2 grønne peberfrugter – 2 gule peberfrugter – 1 spsk. olivenolie – 1 lille squash – 170 g cherrytomater
Forvarm ovnen til 200 °C. Skær peberfrugterne over på langs og fjern kernerne. Skær squash i cirka 1 cm tykke skiver. Opvarm olivenolie på en pande og steg squashskiverne i 2-3 minutter, indtil de er møre. Tilsæt cherrytomater og steg i yderligere 1 minut.
Step 2
300 g kogte azukibønner – 50 g cheddar – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 2 spsk. hakket purløg – 1 nip peber – 1 tsk. tørret oregano – 1 tsk. stødt koriander
Bland azukibønner med de stegte grøntsager i en skål. Tilsæt det hakkede purløg, krydderier og Kikkoman ponzu citrus sojasauce. Fyld peberfrugterne med det færdige fyld og sørg for at fordele fyldet jævnt i hver peberfrugt. Drys revet ost henover fyldet og bag peberfrugterne i en forvarmet ovn i 25-30 minutter, indtil de er møre og fyldet er let gyldenbrunt.
Step 3
1 bundt frisk basilikum – 3 spsk. olivenolie – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 1 hvidløg, knust
Mens peberfrugterne er i ovnen, forberedes basilikumssaucen. Blend basilikum, olivenolie, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og knust hvidløg i en blender eller foodprocessor, indtil blandingen er jævn. Dryp saucen over de bagte peberfrugter inden servering.
Tip:
Azukibønner kan erstattes med røde, sorte eller pintobønner.
Opskrifts-ID: 1222
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide