Fyldte peberfrugter med azukibønner

Samlet tid 45 min.
10 min. Arbejdstid
35 min. Tilberedningstid

Saftige peberfrugter fyldt med en aromatisk blanding af tilberedte azukibønner, sprød squash, søde cherrytomater og cheddar giver tilsammen en harmonisk kombination af smage. Retten rundes af med en delikat basilikumssauce, der tilfører retten både friskhed og syrlighed.

Ingredienser

2 Portioner
2 
grønne peberfrugter
2 
gule peberfrugter
1 spsk.
olivenolie
1 
lille squash
170 g
cherrytomater
300 g
kogte azukibønner
50 g
cheddar
2 spsk.
hakket purløg
1 nip
knivspids peber
1 tsk.
tørret oregano
1 tsk.
stødt koriander

Basilikumssauce:

1 bundt
frisk basilikum
3 spsk.
olivenolie
1 
fed hvidløg, knust
Næringsindhold: 2836 kJ  /  678 kcal
37,5 g Fedt
25,5 g Protein
51 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  grønne peberfrugter – 2  gule peberfrugter – 1 spsk. olivenolie – 1  lille squash – 170 g cherrytomater

Forvarm ovnen til 200 °C. Skær peberfrugterne over på langs og fjern kernerne. Skær squash i cirka 1 cm tykke skiver. Opvarm olivenolie på en pande og steg squashskiverne i 2-3 minutter, indtil de er møre. Tilsæt cherrytomater og steg i yderligere 1 minut.

Step 2

300 g kogte azukibønner – 50 g cheddar – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer2 spsk. hakket purløg – 1 nip peber – 1 tsk. tørret oregano – 1 tsk. stødt koriander

Bland azukibønner med de stegte grøntsager i en skål. Tilsæt det hakkede purløg, krydderier og Kikkoman ponzu citrus sojasauce. Fyld peberfrugterne med det færdige fyld og sørg for at fordele fyldet jævnt i hver peberfrugt. Drys revet ost henover fyldet og bag peberfrugterne i en forvarmet ovn i 25-30 minutter, indtil de er møre og fyldet er let gyldenbrunt.

Step 3

1 bundt frisk basilikum – 3 spsk. olivenolie – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1  hvidløg, knust

Mens peberfrugterne er i ovnen, forberedes basilikumssaucen. Blend basilikum, olivenolie, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og knust hvidløg i en blender eller foodprocessor, indtil blandingen er jævn. Dryp saucen over de bagte peberfrugter inden servering.

Tip:

Azukibønner kan erstattes med røde, sorte eller pintobønner.

Opskrifts-ID: 1222

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2  grønne peberfrugter – 2  gule peberfrugter – 1 spsk. olivenolie – 1  lille squash – 170 g cherrytomater

Forvarm ovnen til 200 °C. Skær peberfrugterne over på langs og fjern kernerne. Skær squash i cirka 1 cm tykke skiver. Opvarm olivenolie på en pande og steg squashskiverne i 2-3 minutter, indtil de er møre. Tilsæt cherrytomater og steg i yderligere 1 minut.

300 g kogte azukibønner – 50 g cheddar – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer2 spsk. hakket purløg – 1 nip peber – 1 tsk. tørret oregano – 1 tsk. stødt koriander

Bland azukibønner med de stegte grøntsager i en skål. Tilsæt det hakkede purløg, krydderier og Kikkoman ponzu citrus sojasauce. Fyld peberfrugterne med det færdige fyld og sørg for at fordele fyldet jævnt i hver peberfrugt. Drys revet ost henover fyldet og bag peberfrugterne i en forvarmet ovn i 25-30 minutter, indtil de er møre og fyldet er let gyldenbrunt.

1 bundt frisk basilikum – 3 spsk. olivenolie – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1  hvidløg, knust

Mens peberfrugterne er i ovnen, forberedes basilikumssaucen. Blend basilikum, olivenolie, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og knust hvidløg i en blender eller foodprocessor, indtil blandingen er jævn. Dryp saucen over de bagte peberfrugter inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.