

Varm ris & quinoa bowl med omelet og jordnødder
Lækker og nem vegetarisk ret, der er perfekt til en sund frokost eller aftensmad. En bund af quinoa og fuldkornsris toppes med sprøde ristede gulerødder, rødkål, edamame og gylden omelet, alt sammen drysset med en soja-sesam-sauce.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær gulerødderne i 3-5 mm tykke skiver, og steg dem i 1 tsk. opvarmet sesamolie i 8-10 minutter. Tilsæt til sidst Kikkoman Sesamolie og smag til med Kikkoman Krydderi i Mirin-stil, 2-3 tsk. Kikkoman Sojasauce og ¼ tsk. karrypulver.
Step 2
Tilbered quinoa og ris efter pakkens anvisninger.
Step 3
Skær rødkålen i fine strimler, steg den i 1 tsk. opvarmet Kikkoman Sesamolie, tilsæt ca. 100 ml vand og kog den i 10-15 minutter. Smag til med 2 tsk. Kikkoman Sojasauce, lidt citronsaft og peber.
Step 4
Kog edamame i ca. 5 minutter. Til saucen opvarmes 100 ml vand med peanut butter og 2 tsk. Kikkoman Sojasauce, bland godt og lad det koge lidt ind.
Step 5
Pisk æggene med 1 tsk. Kikkoman Sojasauce og steg dem i den resterende olie til en omelet. Skær omeletten midt over og fold den til 2 små omeletter.
Step 6
Anret quinoa, ris, gulerødder, rødkål, edamame og omeletter i skåle, dryp med saucen, drys med jordnødder og server.
Tip
Pynt evt. med frisk karse eller sprøde spirer.
Opskrifts-ID: 1047
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide