Varm ris & quinoa bowl med omelet og jordnødder
Varm ris & quinoa bowl med omelet og jordnødder

Varm ris & quinoa bowl med omelet og jordnødder

Samlet tid35 min.
10 min.Arbejdstid
25 min.Tilberedningstid

Lækker og nem vegetarisk ret, der er perfekt til en sund frokost eller aftensmad. En bund af quinoa og fuldkornsris toppes med sprøde ristede gulerødder, rødkål, edamame og gylden omelet, alt sammen drysset med en soja-sesam-sauce.

Ingredienser

2 Portioner
2 
gulerødder
2 tsk.
sesamfrø
Karrypulver
50 g
quinoa
50 g
brune ris
100 g
rødkål
2 tsk.
citronsaft
Friskkværnet peber
150 g
frossen edamame
2 spsk.
peanut butter
2 
æg
2 spsk.
hakkede, saltede jordnødder
Næringsindhold:2796 kJ / 669 kcal
34,2 gFedt
27,6 gProtein
58,1 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær gulerødderne i 3-5 mm tykke skiver, og steg dem i 1 tsk. opvarmet sesamolie i 8-10 minutter. Tilsæt til sidst Kikkoman Sesamolie og smag til med Kikkoman Krydderi i Mirin-stil, 2-3 tsk. Kikkoman Sojasauce og ¼ tsk. karrypulver. 

Step 2

Tilbered quinoa og ris efter pakkens anvisninger. 

Step 3

Skær rødkålen i fine strimler, steg den i 1 tsk. opvarmet Kikkoman Sesamolie, tilsæt ca. 100 ml vand og kog den i 10-15 minutter. Smag til med 2 tsk. Kikkoman Sojasauce​​​​​​​, lidt citronsaft og peber.

Step 4

Kog edamame i ca. 5 minutter. Til saucen opvarmes 100 ml vand med peanut butter og 2 tsk. Kikkoman Sojasauce​​​​​​​, bland godt og lad det koge lidt ind.

Step 5

Pisk æggene med 1 tsk. Kikkoman Sojasauce​​​​​​​ og steg dem i den resterende olie til en omelet. Skær omeletten midt over og fold den til 2 små omeletter. 

Step 6

Anret quinoa, ris, gulerødder, rødkål, edamame og omeletter i skåle, dryp med saucen, drys med jordnødder og server.

Tip

Pynt evt. med frisk karse eller sprøde spirer.

Opskrifts-ID: 1047

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær gulerødderne i 3-5 mm tykke skiver, og steg dem i 1 tsk. opvarmet sesamolie i 8-10 minutter. Tilsæt til sidst Kikkoman Sesamolie og smag til med Kikkoman Krydderi i Mirin-stil, 2-3 tsk. Kikkoman Sojasauce og ¼ tsk. karrypulver. 

Tilbered quinoa og ris efter pakkens anvisninger. 

Skær rødkålen i fine strimler, steg den i 1 tsk. opvarmet Kikkoman Sesamolie, tilsæt ca. 100 ml vand og kog den i 10-15 minutter. Smag til med 2 tsk. Kikkoman Sojasauce​​​​​​​, lidt citronsaft og peber.

Kog edamame i ca. 5 minutter. Til saucen opvarmes 100 ml vand med peanut butter og 2 tsk. Kikkoman Sojasauce​​​​​​​, bland godt og lad det koge lidt ind.

Pisk æggene med 1 tsk. Kikkoman Sojasauce​​​​​​​ og steg dem i den resterende olie til en omelet. Skær omeletten midt over og fold den til 2 små omeletter. 

Anret quinoa, ris, gulerødder, rødkål, edamame og omeletter i skåle, dryp med saucen, drys med jordnødder og server.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.