Gyoza med kål og svampe og tranebærsauce
Gyoza med kål og svampe og tranebærsauce

Gyoza med kål og svampe og tranebærsauce

Samlet tid45 min.
30 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Forfin dine dumpling-færdigheder med disse festlige gyozaer, der fusionerer både japanske og europæiske vintersmage. De er fyldt med en blanding af sprød kål og svampe og serveres med en syrlig tranebærsauce. En perfekt ret til de kolde måneder.

Ingredienser

2 Portioner
14 
gyoza dejplader

Fyld:

100 g
hvidkål
30 g
shiitake-svampe
30 g
enoki-svampe
80 g
løg
2 
fed hvidløg
30 ml
rapsolie

Sauce:

80 g
tørrede tranebær
1 tsk.
majsstivelse
Næringsindhold:2721 kJ / 650 kcal
30,4 gFedt
79,5 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g hvidkål – 30 g shiitake-svampe – 30 g enoki-svampe – 80 g løg – 2  fed hvidløg – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce30 ml rapsolie

Hak grøntsagerne til fyldet fint og steg det hele i olie i cirka 10 minutter, indtil grøntsagerne er møre. Smag til med Kikkoman sojasauce.

Step 2

40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce120 ml Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil80 g tørrede tranebær – 1 tsk. majsstivelse

Rør ingredienserne til tranebærsaucen sammen og bring det hele i kog. 

Step 3

14  gyoza dejplader

Fyld dejpladerne med fyldet fra step 1 og rul dem sammen til gyoza-dumplings. 
Læg de færdige dumplings i en pande og steg dem på den ene side. Når de er gyldenbrune, tilsættes en smule vand. Læg låg på panden og lad dem simre i 3-4 minutter. 
Server de færdige dumplings sammen med tranebærsaucen. 

Tip:

Sådan laver du gyoza-dumplings: 
Læg fyldet i midten af dejpladen. Fold dejen på midten. Fugt kanterne med en smule vand og klem dem sammen i en vifteform.

Opskrifts-ID: 1369

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g hvidkål – 30 g shiitake-svampe – 30 g enoki-svampe – 80 g løg – 2 fed hvidløg – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce30 ml rapsolie

Hak grøntsagerne til fyldet fint og steg det hele i olie i cirka 10 minutter, indtil grøntsagerne er møre. Smag til med Kikkoman sojasauce.

40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce120 ml Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil80 g tørrede tranebær – 1 tsk. majsstivelse

Rør ingredienserne til tranebærsaucen sammen og bring det hele i kog. 

14 gyoza dejplader

Fyld dejpladerne med fyldet fra step 1 og rul dem sammen til gyoza-dumplings. 
Læg de færdige dumplings i en pande og steg dem på den ene side. Når de er gyldenbrune, tilsættes en smule vand. Læg låg på panden og lad dem simre i 3-4 minutter. 
Server de færdige dumplings sammen med tranebærsaucen. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.