

Sojabagt hokkaido-græskar på en bund af fetacreme
Sprødt sojabagt hokkaido-græskar på en blød bund af cremet fetacreme – en simpel ret, der føles som en lille smagsrejse. Pyntet med friske tomater, krydderurter og sesamfrø sætter den ekstra farve på bordet.
Fremgangsmåde
Step 1

1 hokkaidogræskar – 1 spsk. sesamolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Sæt ovnen på 200 grader (almindelig ovn).
Vask hokkaidogræskarret, og skær top og bund af det. Flæk det på midten, fjern kernerne, og skær det nu i ,15 centimeter tykke både. Vend dem i olie og sojasauce, og bag i ovnen i 15 minutter på en bageplade beklædt med bagepapir, eller indtil de er gennemstegte.
Step 2

200 g feta efter eget valg – 200 g creme fraiche eller græsk yoghurt – 1 tsk. flydende honning
Lav imens feta-cremen ved at blande alle ingredienserne godt sammen. Læg den på et fad.
Step 3
200 g cherrytomater
Når græskarret er klar, lægges det op på fadet ovenpå feta-cremen, og der lægges overskårne cherrytomater henover.
Step 4
1 bundt mynte – 1 bundt koriander – 1 spsk. sesamfrø
Pynt med mynte, koriander og sesamfrø, og server, mens det er lunt.
Opskrifts-ID: 1427
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide