Sojabagt hokkaido-græskar på en bund af fetacreme
Sojabagt hokkaido-græskar på en bund af fetacreme

Sojabagt hokkaido-græskar på en bund af fetacreme

Samlet tid35 min.
20 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Sprødt sojabagt hokkaido-græskar på en blød bund af cremet fetacreme – en simpel ret, der føles som en lille smagsrejse. Pyntet med friske tomater, krydderurter og sesamfrø sætter den ekstra farve på bordet.

Ingredienser

4 Portioner
1 
hokkaidogræskar
200 g
cherrytomater

Fetacreme:

200 g
feta efter eget valg
200 g
creme fraiche eller græsk yoghurt
1 tsk.
flydende honning
1 bundt
mynte
1 bundt
koriander
1 spsk.
sesamfrø

Fremgangsmåde

Step 1

1  hokkaidogræskar – 1 spsk. sesamolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Sæt ovnen på 200 grader (almindelig ovn).

Vask hokkaidogræskarret, og skær top og bund af det. Flæk det på midten, fjern kernerne, og skær det nu i ,15 centimeter tykke både. Vend dem i olie og sojasauce, og bag i ovnen i 15 minutter på en bageplade beklædt med bagepapir, eller indtil de er gennemstegte.

Step 2

200 g feta efter eget valg – 200 g creme fraiche eller græsk yoghurt – 1 tsk. flydende honning

Lav imens feta-cremen ved at blande alle ingredienserne godt sammen. Læg den på et fad.

Step 3

200 g cherrytomater

Når græskarret er klar, lægges det op på fadet ovenpå feta-cremen, og der lægges overskårne cherrytomater henover.

Step 4

1 bundt mynte – 1 bundt koriander – 1 spsk. sesamfrø

Pynt med mynte, koriander og sesamfrø, og server, mens det er lunt.

Opskrifts-ID: 1427

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 hokkaidogræskar – 1 spsk. sesamolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Sæt ovnen på 200 grader (almindelig ovn).

Vask hokkaidogræskarret, og skær top og bund af det. Flæk det på midten, fjern kernerne, og skær det nu i ,15 centimeter tykke både. Vend dem i olie og sojasauce, og bag i ovnen i 15 minutter på en bageplade beklædt med bagepapir, eller indtil de er gennemstegte.

200 g feta efter eget valg – 200 g creme fraiche eller græsk yoghurt – 1 tsk. flydende honning

Lav imens feta-cremen ved at blande alle ingredienserne godt sammen. Læg den på et fad.

200 g cherrytomater

Når græskarret er klar, lægges det op på fadet ovenpå feta-cremen, og der lægges overskårne cherrytomater henover.

1 bundt mynte – 1 bundt koriander – 1 spsk. sesamfrø

Pynt med mynte, koriander og sesamfrø, og server, mens det er lunt.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.