Fiskesuppe med rejer og torsk
Fiskesuppe med rejer og torsk

Fiskesuppe med rejer og torsk

Samlet tid30 min.
10 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Denne lækre, fyldige og cremede tomatsuppe fyldt med mør torsk og saftige rejer er en sand smagseksplosion, som varmer og mætter.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
1 spsk.
smør
3 
fed hvidløg
 ¼ 
gul peberfrugt
 ½ 
chili
500 g
tomatpassata
1 liter
grøntsagsbouillon
200 g
rejer
300 g
torskefilet
 ½ 
lime
100 ml
kokosmælk
1 bundt
persille eller koriander
Næringsindhold:1888 kJ / 451 kcal
21 gFedt
56 gProtein
18 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 spsk. smør – 3  fed hvidløg –  ¼  gul peberfrugt –  ½  chili

Pil og hak hvidløget. Skær peberfrugt og chili i små tern. Smelt smørret på en stegepande ved middel varme. Steg grøntsagerne på panden i 1 minut.

Step 2

500 g tomatpassata – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 liter grøntsagsbouillon

Opvarm grøntsagsbouillonen. Hæld tomatpassata, Kikkoman sojasauce og varm bouillon ned til grøntsagerne. Lad det simre i 10 minutter.

Step 3

200 g rejer – 300 g torskefilet –  ½  lime – 100 ml kokosmælk – 1 bundt persille eller koriander

Hak persille eller koriander. Rens rejerne og fjern halerne. Skær torsken i tykke tern. Læg torsken ned i suppen og tilsæt rejerne 5 minutter senere. Kog i yderligere 5 minutter. Smag til med limesaft og kokosmælk, og server suppen med hakket persille eller koriander.

Opskrifts-ID: 1301

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 spsk. smør – 3 fed hvidløg – ¼ gul peberfrugt – ½ chili

Pil og hak hvidløget. Skær peberfrugt og chili i små tern. Smelt smørret på en stegepande ved middel varme. Steg grøntsagerne på panden i 1 minut.

500 g tomatpassata – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 liter grøntsagsbouillon

Opvarm grøntsagsbouillonen. Hæld tomatpassata, Kikkoman sojasauce og varm bouillon ned til grøntsagerne. Lad det simre i 10 minutter.

200 g rejer – 300 g torskefilet – ½ lime – 100 ml kokosmælk – 1 bundt persille eller koriander

Hak persille eller koriander. Rens rejerne og fjern halerne. Skær torsken i tykke tern. Læg torsken ned i suppen og tilsæt rejerne 5 minutter senere. Kog i yderligere 5 minutter. Smag til med limesaft og kokosmælk, og server suppen med hakket persille eller koriander.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.