Fiskesuppe med rejer og torsk
Denne lækre, fyldige og cremede tomatsuppe fyldt med mør torsk og saftige rejer er en sand smagseksplosion, som varmer og mætter.
Fremgangsmåde
Step 1
1 spsk. smør – 3 fed hvidløg – ¼ gul peberfrugt – ½ chili
Pil og hak hvidløget. Skær peberfrugt og chili i små tern. Smelt smørret på en stegepande ved middel varme. Steg grøntsagerne på panden i 1 minut.
Step 2
500 g tomatpassata – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 liter grøntsagsbouillon
Opvarm grøntsagsbouillonen. Hæld tomatpassata, Kikkoman sojasauce og varm bouillon ned til grøntsagerne. Lad det simre i 10 minutter.
Step 3
200 g rejer – 300 g torskefilet – ½ lime – 100 ml kokosmælk – 1 bundt persille eller koriander
Hak persille eller koriander. Rens rejerne og fjern halerne. Skær torsken i tykke tern. Læg torsken ned i suppen og tilsæt rejerne 5 minutter senere. Kog i yderligere 5 minutter. Smag til med limesaft og kokosmælk, og server suppen med hakket persille eller koriander.
Opskrifts-ID: 1301
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide