Bagt laks med citrus
Nyd den lækre smag af saftig citrusbagt laks i kombination med asparges, sprødstegte kartofler og en let grøntsagssalat.
Fremgangsmåde
Step 1
250 g laksefilet – 2 spsk. olivenolie – 1 tsk. peber – 1 spsk. hakket persille – ½ citron – ½ lime – ½ bundt grønne asparges – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt
Gnid laksefileten med 1 spsk. olivenolie, peber og persille. Skær lime og citron i skiver og læg dem oven på fisken. Gnid asparges med 1 spsk. olivenolie og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Bag asparges sammen med fisken i 20 minutter ved 180 °C.
Step 2
300 g kogte kartofler – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. sesamfrø
Skær kartoflerne i kvarte. Steg dem i olivenolie og drys med sesamfrø.
Step 3
40 g rucolasalat – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. cidereddike – 1 tsk. honning
Bland ingredienserne til dressingen grundigt sammen og hæld dressingen over rucolasalaten. Server salaten sammen med den bagte laks og asparges.
Opskrifts-ID: 1315
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide