Røget laks- og avocadorulle (uramaki)
Metode og ingredienser til Uramaki sushi med røget laks og avocado.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær avocado og gherkins i strimler.
Step 2
Placér 1 nori-plade på sushi-måtten.
Step 3
Fordel sushirisen på den med våde fingre.
Step 4
Vend måtten med ris helt om på den anden side.
Step 5
Spred wasabipasten og flødeosten i længderetning langs midten.
Step 6
Placèr avocado og gherkins-strimler på toppen i længderetningen.
Step 7
Rul rullen op.
Step 8
Læg laksestrimlerne på toppen.
Step 9
Pak rullen ind i husholdningsfilm, og gør den fast med sushi-måtten.
Step 10
Fjern forsigtigt husholdningsfilmen, og skær rullen i 8 ens stykker.
Step 11
Pynt med laksekaviar, radiseskiver, dild, syltet ingefær og wasabipaste
Tip
When cooking rice, use the ratio of rice: water = 1 : 1. Less water is used when preparing sushi rice than when preparing conventional rice.
Sushi-ris (ca. 1 kg kogt sushiris)
- 450 g (540 ml) japansk ris
- 450 ml vand
Kog risen først, og krydder herefter med
- 100 ml Kikkoman Sauce til Ris
eller alternativt:
- 70 ml riseddike
- 30 g sukker
- 15 g salt
Opskrifts-ID: 942
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide