[Translate to Dänemark:]
[Translate to Dänemark:]

Laks med spaghetti al cartoccio

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
laksefileter uden skind
300 g
spaghetti
100 g
cremefraiche
200 g
frosne ærter
 ½ tsk.
provencekrydderi
Reven skal af 1 citron
Næringsindhold: 2284 kJ  /  545 kcal
13 g Fedt
44 g Protein
59 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200°C. Klip 4 stykker bagepapir à 30 x 45 cm til. Rør Kikkoman naturligt brygget sojasauce, cremefraiche, reven citronskal og halvdelen af urterne sammen i en lille skål. Bring en stor gryde med vand i kog, kom godt med salt i, og forkog spaghettien i 5 minutter – ikke længere, da den også skal bages i ovnen. Hæld spaghettien i et dørslag, og gem 100 ml af kogevandet.

Rør spaghettien og frosne ærter sammen med de 100 ml kogevand og cremefraicheblandingen på en stor pande. Stivelsen i kogevandet får saucen til at hænge bedre fast i pastaen. Fordel spaghettien på de fire stykker bagepapir, anret laksen oven på pastaen, og drys med resten af urterne. Fold bagepapiret sammen om spaghettien og laksen, og luk kanterne godt, så dampen ikke kan sive ud (se evt. en video på YouTube om at tilberede fisk "en papillote"). Læg pakkerne i en bradepande, og sæt dem i ovnen i 12 minutter. Serveres straks – spaghetti-lakse-pakkerne åbnes ved bordet.

Opskrifts-ID: 13

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm ovnen op til 200°C. Klip 4 stykker bagepapir à 30 x 45 cm til. Rør Kikkoman naturligt brygget sojasauce, cremefraiche, reven citronskal og halvdelen af urterne sammen i en lille skål. Bring en stor gryde med vand i kog, kom godt med salt i, og forkog spaghettien i 5 minutter – ikke længere, da den også skal bages i ovnen. Hæld spaghettien i et dørslag, og gem 100 ml af kogevandet.

Rør spaghettien og frosne ærter sammen med de 100 ml kogevand og cremefraicheblandingen på en stor pande. Stivelsen i kogevandet får saucen til at hænge bedre fast i pastaen. Fordel spaghettien på de fire stykker bagepapir, anret laksen oven på pastaen, og drys med resten af urterne. Fold bagepapiret sammen om spaghettien og laksen, og luk kanterne godt, så dampen ikke kan sive ud (se evt. en video på YouTube om at tilberede fisk "en papillote"). Læg pakkerne i en bradepande, og sæt dem i ovnen i 12 minutter. Serveres straks – spaghetti-lakse-pakkerne åbnes ved bordet.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.