Grillspyd med kyllingekødboller
Den ultimative snack eller tilbehør til enhver lejlighed er helt sikkert vores grillspyd med kyllingeboller. Med Kikkoman Teriyaki Sauce får de den mest uimodståelige teriyaki-smag.
Fremgangsmåde
Step 1
Træspyd
Hvis du bruger træspyd, så sæt dem i blød i koldt vand minimum 30 minutter, før du skal bruge dem.
Step 2
Hvidløg – Kikkoman Teriyaki Marinade – sød chilisauce
Hak hvidløget fint og bland med Kikkoman Teriyaki Sauce og sød chilisauce – og stil til side.
Step 3
Persille – 1 tsk. paprika – 1 tsk. løgpulver – 1 Æg – 400 g hakket kyllingekød
Hak persillen meget fint evt. i en minihakker, og bland det med krydderierne og ægget. Tilsæt nu kødet, og saml farsen, gerne med hænderne.
Form til kødboller på cirka 4 cm i diameter, så det passer med 3 boller per spyd. Du skal i alt bruge 12 boller.
Step 4
Sesamolie – 50 ml Kikkoman Teriyaki Marinade
Smør spyddene med sesamolie eller smagsneutral olie, og sæt bollerne på, så der er tre på hvert spyd. Pensl dem med soja-marinaden, og steg dem på grill, grillpande eller i ovnen under grillen i cirka 5 minutter, eller til de er gennemstegte.
Opskrifts-ID: 1334
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide