Grillspyd med kyllingekødboller
Grillspyd med kyllingekødboller

Grillspyd med kyllingekødboller

Den ultimative snack eller tilbehør til enhver lejlighed er helt sikkert vores grillspyd med kyllingeboller. Med Kikkoman Teriyaki Sauce får de den mest uimodståelige teriyaki-smag.

Ingredienser

4 Portioner
400 g
hakket kyllingekød
1 
æg
2 spsk.
tomatpasta
1 tsk.
paprika
1 tsk.
løgpulver
1 tsk.
salt
1 bundt
persille
1 spsk.
sesamolie eller smagsneutral olie
2 spsk.
sød chilisauce
1 
fed hvidløg

Fremgangsmåde

Step 1

Træspyd

Hvis du bruger træspyd, så sæt dem i blød i koldt vand minimum 30 minutter, før du skal bruge dem.

Step 2

Hvidløg – Kikkoman Teriyaki Marinade – sød chilisauce

Hak hvidløget fint og bland med Kikkoman Teriyaki Sauce og sød chilisauce – og stil til side.

Step 3

Persille – 1 tsk. paprika – 1 tsk. løgpulver – 1  Æg – 400 g hakket kyllingekød

Hak persillen meget fint evt. i en minihakker, og bland det med krydderierne og ægget. Tilsæt nu kødet, og saml farsen, gerne med hænderne.

Form til kødboller på cirka 4 cm i diameter, så det passer med 3 boller per spyd. Du skal i alt bruge 12 boller.

Step 4

Sesamolie – 50 ml Kikkoman Teriyaki Marinade

Smør spyddene med sesamolie eller smagsneutral olie, og sæt bollerne på, så der er tre på hvert spyd. Pensl dem med soja-marinaden, og steg dem på grill, grillpande eller i ovnen under grillen i cirka 5 minutter, eller til de er gennemstegte.

Opskrifts-ID: 1334

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Træspyd

Hvis du bruger træspyd, så sæt dem i blød i koldt vand minimum 30 minutter, før du skal bruge dem.

Hvidløg – Kikkoman Teriyaki Marinade – sød chilisauce

Hak hvidløget fint og bland med Kikkoman Teriyaki Sauce og sød chilisauce – og stil til side.

Persille – 1 tsk. paprika – 1 tsk. løgpulver – 1 Æg – 400 g hakket kyllingekød

Hak persillen meget fint evt. i en minihakker, og bland det med krydderierne og ægget. Tilsæt nu kødet, og saml farsen, gerne med hænderne.

Form til kødboller på cirka 4 cm i diameter, så det passer med 3 boller per spyd. Du skal i alt bruge 12 boller.

Sesamolie – 50 ml Kikkoman Teriyaki Marinade

Smør spyddene med sesamolie eller smagsneutral olie, og sæt bollerne på, så der er tre på hvert spyd. Pensl dem med soja-marinaden, og steg dem på grill, grillpande eller i ovnen under grillen i cirka 5 minutter, eller til de er gennemstegte.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.