Sprød and i grøntsagswok med blomme-sojasauce
Sprød and i grøntsagswok med blomme-sojasauce

Sprød and i grøntsagswok med blomme-sojasauce

Samlet tid75 min.
15 min.Arbejdstid
60 min.Tilberedningstid

Oplev den dybe blanding af five-spice og blommesauce i denne kinesiske wokret med andekød. Retten smager godt med både nudler eller ris.

Ingredienser

2 Portioner

Andekød:

2 
andelår
300 ml
vand
1 tsk.
five-spice krydderi (eller hele krydderier som kanel, stjerneanis, koriander etc.)
3 
fed hvidløg
3 cm
frisk ingefær

Wokret:

1 
rødløg
3 
fed hvidløg
3 cm
frisk ingefær
1 
chili
1 
pak choi
1 
blomme (valgfrit)
100 g
shiitakesvampe (eller østershatte)
 ½ bundt
forårsløg eller tykke purløg
1 håndfuld
sukkerærter
3 ½ spsk.
kinesisk blommesauce
50 g
bambusskud på dåse (valgfrit)
Stegeolie (f.eks. rapsolie)
300 g
risnudler, kogt i henhold til pakkens anvisninger
Næringsindhold:2930 kJ / 812 kcal
48 gFedt
42 gProtein
49 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Læg andelårene i en gryde. Tilsæt Kikkoman sojasauce, vand og krydderier. Skær hvidløg og ingefær i skiver, og læg dem ned til resten. Bring indholdet i kog, læg låg på, og lad det simre ved lav varme i ca. 45 minutter, eller indtil andekødet er mørt.

Step 2

Skær løget i strimler og hak hvidløget. Hak eller riv ingefær fint, og hak chilien. Skær pak choi i strimler og blommen i tern. Skær shiitakesvampe i mindre stykker, og hak forårsløget. Fjern det kogte andekød fra benet, og skær det i mindre stykker.

Step 3

Opvarm en smule stegeolie på en pande. Tilsæt andekødet, og steg det ganske kort. Tilsæt løg, hvidløg, chili og ingefær, og steg det hele i ca. 1 minut. Tilsæt pak choi, svampe, sukkerærter og bambusskud (valgfrit). Steg det hele i et minut. Tilsæt derefter blommesauce, Kikkoman sojasauce og blomme i tern. Steg det hele kort, og tilsæt derefter det hakkede forårsløg.

Step 4

Server retten med kogte risnudler.

Tip:

Denne ret smager også godt sammen med ris, og du kan bruge præcis de grøntsager, du har lyst til.

Opskrifts-ID: 1397

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Læg andelårene i en gryde. Tilsæt Kikkoman sojasauce, vand og krydderier. Skær hvidløg og ingefær i skiver, og læg dem ned til resten. Bring indholdet i kog, læg låg på, og lad det simre ved lav varme i ca. 45 minutter, eller indtil andekødet er mørt.

Skær løget i strimler og hak hvidløget. Hak eller riv ingefær fint, og hak chilien. Skær pak choi i strimler og blommen i tern. Skær shiitakesvampe i mindre stykker, og hak forårsløget. Fjern det kogte andekød fra benet, og skær det i mindre stykker.

Opvarm en smule stegeolie på en pande. Tilsæt andekødet, og steg det ganske kort. Tilsæt løg, hvidløg, chili og ingefær, og steg det hele i ca. 1 minut. Tilsæt pak choi, svampe, sukkerærter og bambusskud (valgfrit). Steg det hele i et minut. Tilsæt derefter blommesauce, Kikkoman sojasauce og blomme i tern. Steg det hele kort, og tilsæt derefter det hakkede forårsløg.

Server retten med kogte risnudler.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.