Sprød and i grøntsagswok med blomme-sojasauce
Oplev den dybe blanding af five-spice og blommesauce i denne kinesiske wokret med andekød. Retten smager godt med både nudler eller ris.
Ingredienser
Andekød:
Wokret:
Fremgangsmåde
Step 1
Læg andelårene i en gryde. Tilsæt Kikkoman sojasauce, vand og krydderier. Skær hvidløg og ingefær i skiver, og læg dem ned til resten. Bring indholdet i kog, læg låg på, og lad det simre ved lav varme i ca. 45 minutter, eller indtil andekødet er mørt.
Step 2
Skær løget i strimler og hak hvidløget. Hak eller riv ingefær fint, og hak chilien. Skær pak choi i strimler og blommen i tern. Skær shiitakesvampe i mindre stykker, og hak forårsløget. Fjern det kogte andekød fra benet, og skær det i mindre stykker.
Step 3
Opvarm en smule stegeolie på en pande. Tilsæt andekødet, og steg det ganske kort. Tilsæt løg, hvidløg, chili og ingefær, og steg det hele i ca. 1 minut. Tilsæt pak choi, svampe, sukkerærter og bambusskud (valgfrit). Steg det hele i et minut. Tilsæt derefter blommesauce, Kikkoman sojasauce og blomme i tern. Steg det hele kort, og tilsæt derefter det hakkede forårsløg.
Step 4
Server retten med kogte risnudler.
Tip:
Denne ret smager også godt sammen med ris, og du kan bruge præcis de grøntsager, du har lyst til.
Opskrifts-ID: 1397
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide